Emirates SkyWards elite status langer geldig1 min leestijd

Emirates haalt stof van A380 en zet ze in voor cargo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates heeft deze week laten weten de status van bestaande SkyWards leden met nog een jaar te verlengen. Daarnaast verlengt het programma ook de geldigheid van gespaarde punten.

Emirates verlengt status met nog een jaar

Net na de uitbraak van de pandemie bracht Emirates al versoepelingen door in het SkyWards programma. Zo werd het o.a. gemakkelijker om elite status te behalen. Vanwege de aanhoudende reisbeperkingen heeft de maatschappij nu besloten de elite status van bestaande leden met nog eens 12 maanden te verlengen. Hetzelfde geldt voor de geldigheid van de gespaarde punten. Maak je dus geen zorgen als je Platinum, Gold of Silver status in mei 2022 verloopt. Deze is namelijk nu geldig tot mei 2023

emirates premium economy
Emirates verlengt geldigheid elite status met nog een jaar. (bron: Emirates)

Daar houdt het echter niet bij op. Ook de geldigheid van gespaarde punten is met nog eens een jaar verlengd. Deze Skywards miles kun je voor verschillende doeleinde gebruiken. Waaronder het kopen van upgrades of toegang tot de Emirates Lounges. Mocht het zo zijn dat deze Skywards Miles binnenkort verlopen, dan heeft Emirates goed nieuws voor je. De geldigheid van de miles is nu verlengd tot en met 31 augustus 2022.

emirates business class lounge concourse B terminal 3 dubai
Ook de geldigheid van gespaarde punten is met een jaar verlengd.

Conclusie

Emirates heeft nogmaals de geldigheid van elite status voor een aantal SkyWards leden met 12 maanden verlengd. Deze is nu namelijk geldig tot mei 2023. Een paar maanden geleden verlengde Emirates ook al de geldigheid van elite status tot februari 2023 voor een aantal leden. Hoogstwaarschijnlijk zal dit wel de laatste statusverlenging zijn. Daarnaast is ook de geldigheid van miles verlengd.

Uitgelichte afbeelding: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *