Dubbele punten & meer bij Hilton gedurende de zomer

Signia Hilton Kamer

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tijdens de komende zomer kun je extra punten verdienen bij de internationale hotelketen Hilton. Deze promotie loopt tussen 6 mei en 8 september 2019. Tot en met 5 mei 2019 kun je nog gebruik maken van de Points Unlimited promotie.

Go More, Get More promotie van Hilton

Met de Go More, Get More promotie van de hotelketen ontvang je een bonus als je verblijft in de periode tussen 6 mei en 8 september 2019. Daarbij krijg je:

  • Dubbele punten vanaf je tweede verblijf
  • 10.000 bonus punten op je tiende verblijf
  • 15.000 bonus punten op je vijftiende verblijf
  • 20.000 bonus punten op je twintigste verblijf

Om gebruik te kunnen maken van deze Hilton promotie moet je je wel registeren. Dit kan op deze pagina. Als je al nachten hebt geboekt dan tellen die nog steeds mee, mits het verblijf in de periode van 6 mei en 8 september is. Daarnaast doen alle hotels & resorts mee en is er geen maximaal aantal punten dat je kunt behalen.

Heb je een nacht geboekt met punten, dan tellen deze ook mee voor deze promotie. Je kunt dus een eerste nacht boeken met punten en vervolgens vanaf je tweede verblijf gebruik maken van de Go More, Get More extra punten promotie. Alle voorwaarden van deze promotie kun je op de registratiepagina vinden.

Go More Get More Hilton Promotie

Afbeeldingen ©Hilton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *