Dubbele elite nachten bij Andaz hotels & resorts (Hyatt)1 min leestijd

Best Rate Guarantee Hyatt

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hyatt heeft van 1 juli tot en met 31 augustus een promotie waarbij je dubbele elite nachten ontvangt. Dit geldt alleen voor Andaz hotels & resorts en registratie is niet nodig. Je krijgt de dubbele nachten automatisch bijgeschreven. In Amsterdam zit ook een Andaz hotel, aan de Prinsengracht.

Dubbele elite nachten Andaz

De dubbele elite nachten tellen mee voor je elite status. Verblijf je dus in een Andaz hotel in de actieperiode, dan bereik je sneller een elite status. Met elke status krijg je andere/extra voordelen zoals suite upgrades. Er zijn binnen het World of Hyatt loyaliteitsprogramma de volgende elite statussen:

  1. Discoverist bij 10 nachten of 25.000 basis punten
  2. Explorist bij 30 nachten of 50.000 basis punten
  3. Globalist bij 60 nachten of 100.000 basis punten

Slaap je binnen de promotieperiode dus 5 nachten in een Andaz, dan ben je al discoverist. Alle voordelen kun je hier vinden.

De nachten die je ‘extra’ verdiend met deze promotie, worden in de eerste week van september bijgeschreven in je account. Omdat registratie niet verplicht is, hoef je hier dus geen actie voor te ondernemen. Het gaat om de check-out data die binnen de periode moet vallen. Check je dus op 31 augustus uit, dan neem je automatisch deel aan de promotie. Check je uit op 1 september, dan tellen de nachten niet mee.

Alle verblijven die normaliter ook punten/nachten verdienen, doen mee. Dit zijn dus de boekingen die direct via de website of app via Hyatt zijn gemaakt, gratis verblijven door een certificaat in te zetten of Point & Cash boekingen.

Momenteel zijn er 17 Andaz hotels in de wereld, waarbij er dus één in Nederland zit. Echter is het wel een mooie promotie als je binnenkort in een Andaz hotel slaapt.

Andaz dubbele punten promotie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *