Doneer Accor ALL punten aan goede doelen met Captain Cause2 min leestijd

greet Marseille Provence Aéroport (Bron: Accor)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Loyaliteitsprogramma Accor ALL komt met een nieuw platform waarmee het vanaf nu mogelijk is om Reward punten te doneren aan goede doelen. De nieuwe website heet ‘Captain Cause’. Na een succesvolle test in Frankrijk is nu voor alle leden mogelijk om punten aan één (of meerdere) van de 9 doelen te schenken. Eerder kwam Flying Blue ook al met de mogelijkheid om met miles goede doelen te steunen.

Captain Cause

Met Captain Cause is het vanaf nu dus mogelijk om Reward punten te doneren aan goede doelen. Accor heeft nu 9 doelen op het platform beschikbaar gemaakt. De doelen maken zich hard voor zowel het milieu als maatschappelijke onderwerpen. Daar zijn tot nu toe al meer dan 3,2 miljoen Reward punten aan gedoneerd. Voor sommige donaties geldt dat Accor de inleg zelfs verdubbeld. Het minimum aantal punten dat je dient te doneren is 500. Er is geen maximum.

Accor ALL Captain Cause goede doelen

Het is de bedoeling dat er de komende maanden meer doelen worden toegevoegd aan het platform. Ook moeten er meer talen beschikbaar komen naast het Engels en Frans.

Een selectie van de goede doelen:

  • Community Conservation Fund Africa
  • 1001 Fontaines
  • Coral Guardian International

Benieuwd naar onze ervaringen met hotels van Accor? Check dan eens onze reviews. Bijvoorbeeld over ons verblijf in een Prestige Suite van het luxe Sofitel Mexico City Reforma. Of het Novotel Amsterdam Schiphol Airport vlakbij onze nationale luchthaven.

Reward punten verdienen met Accor ALL

Leden van het gratis loyaliteitsprogramma ALL verdienen status en Reward punten door in hotels te verblijven. De statuspunten dragen bij aan het behalen van een status. De Reward punten zijn te gebruiken voor het (deels) betalen van hotelreserveringen. ALL hanteert een vaste waarde van € 40 voor 2.000 punten. Of een donatie van 2.000 punten aan de goede doelen ook gelijkstaat aan een donatie van € 40 van Accor ALL is niet helemaal duidelijk.

Bron foto’s: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *