Delta schrapt in januari een dagelijkse vlucht van Minneapolis naar Amsterdam1 min leestijd

Delta A330-300 ©Delta Air Lines

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines vliegt momenteel twee keer per dag tussen Minnepolis St. Paul en Amsterdam Schiphol Airport. In januari zal er tijdelijk maar één dagelijkse vlucht zijn op deze route.

Delta schrapt dagelijkse vlucht Minneapolis – Amsterdam

Het aantal vluchten met Delta Air Lines op deze route zal verminderd worden omdat er meer capaciteit komt op de vluchten tussen Minneapolis en Parijs. Op die route komt er in januari namelijk een extra dagelijkse vlucht. Die extra dagelijkse vlucht wordt gerealiseerd door de vlucht naar Schiphol te schrappen.

Tussen 11 januari en 31 januari 2023 zullen alleen DL162 en DL163 uitgevoerd worden tussen Minneapolis en Amsterdam Schiphol Airport:

  • DL162 vertrekt om 19.30 uur uit Minneapolis (MSP) en komt de volgende dag om 11.00 uur aan in Amsterdam (AMS)
  • DL163 vertrekt om 12.40 uur uit Amsterdam en komt om 15.05 uur aan in Minneapolis

Op deze route zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A330-300 in. In de meeste toestellen is ook een Premium Economy cabine aanwezig. Deze cabine heeft de naam Premium Select gekregen. Daarnaast is er nog een Business Class cabine en een Economy Class cabine. In deze laatste cabine vind je ook een aantal Comfort+ stoelen met meer beenruimte.

Straks ook Delta Premium Select aan boord van de Boeing 767-200/-300 en Airbus A330 (Bron: Delta) Minneapolis
Delta Premium Select cabine

KLM ook van Amsterdam naar Minneapolis

Ook KLM vliegt tussen deze twee bestemmingen. Dit doet de luchtvaartmaatschappij met een Boeing 787-9 Dreamliner. KLM vliegt op maandag, woensdag, vrijdag en zondag naar Minneapolis. In de zomerdienstregeling van volgend jaar zullen er ook vier vluchten per week zijn met KLM.

Vlootvernieuwing bij KLM

Afbeeldingen ©DeltaAirLines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *