Courtyard Canada & Verenigde Staten in nieuw jasje gestoken3 min leestijd

Courtyard Canada & Verenigde Staten in nieuw jasje gestoken

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott heeft een groot portfolio aan hotels, verspreid over de gehele wereld. In Nederland zijn onder andere Marriott, Moxy, Tribute Portfolio, Renaissance en Sheraton aanwezig. In Canada en de Verenigde Staten zijn nog veel meer merken en is het aanbod ook veel groter, denk aan The Ritz-Carlton, Edition, Fairfield, Westin en natuurlijk Courtyard. Deze laatste keten, het Courtyard by Marriott, krijgt een innerlijke en uiterlijke upgrade in Canada en de Verenigde Staten.

Courtyard by Marriott

Verspreid over 60 landen beschikt Courtyard over meer dan 1.200 locaties. 38 jaar geleden werd het eerste Courtyard geopend. Daarmee was het naar eigen zeggen de eerste hotelketen die zich richtte op zakelijke reizigers.
Wanneer je in een van de Courtyard hotels in de Verenigde Staten of Canada verblijft, lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. Veel van deze hotels zijn qua uitstraling niet mee gegaan met de tijd. En dat moet nu gaan veranderen. Courtyard heeft deze week dan ook haar ‘modern design evolution & robust renovation strategy’ gelanceerd voor Noord-Amerika. Dit plan moet ervoor zorgen dat er meer dan 375 hotels worden gerenoveerd, zowel aan de binnen als aan de buitenkant. Het gaat hier om de allereerste hotels.

Oude en nieuwe uiterlijk van het Courtyard in Canada & de Verenigde Staten

Binnen en buiten

Het doel van het gehele modernisering en renovatieproject is dus dat de meer dan 375 Courtyard hotels in uiterlijk 2024 gemoderniseerd en gerenoveerd zijn. Voor sommige Courtyard hotels is het de binnenkant die wordt gerenoveerd en gemoderniseerd. Voor andere de buitenkant, weer andere hotel moet op beide plekken worden aangepakt.

De buitenkant van het hotel krijgt een modern en strak uiterlijk. Op de gevel wordt het nieuwe Courtyard-logo bevestigd. Het nieuwe uiterlijk draagt volgens Courtyard bij aan de moderne en verbeterde klantervaring.

Courtyard Canada & Verenigde Staten in nieuw jasje gestoken

Als onderdeel van de renovatieplannen heeft Courtyard de ambitie om de lobby te moderniseren, evenals de vergaderruimte. Ook krijgen hotels een verbeterde en meer uitnodigende fitnessruimte. Deze beschikt over meer mogelijkheden en is 24/7 geopend.

In de vernieuwde Courtyard hotels zal men gebruikmaken van warme kleuren en moderne verlichting. Centraal in de lobby zal The Bistro Bar te vinden zijn. Deze bar heeft een klassiek Amerikaans menu met een tijdloos karakter. Het menu bestaat uit ontbijtitems, maar ook diner opties. Bij de bar is tevens keuze uit een groot aanbod aan dranken.

Courtyard Canada & Verenigde Staten in nieuw jasje gestoken

De lobby moet in het vernieuwde Courtyard een verlenging zijn van de kamer. Er is ook een grote gemeenschappelijke ruimte om bijvoorbeeld samen te werken, elkaar te ontmoeten of juist om te ontspannen. De media pods van Courtyard zijn ook in de lobby terug te vinden. Deze beschikken over een tv en sofa en bieden gasten een semi afgescheiden ruimte om te werken.

Achterin de lobby bevindt zich de CRATE market. Hier is een selectie van brood, premium snacks, sandwiches en salades aanwezig, evenals handige reisartikelen.

Upgrade van de kamers

Het blijft echter niet alleen bij de gezamenlijke ruimtes. Ook de kamers worden in een groot aantal hotels voorzien van een upgrade. De nieuwe ontworpen kamers beschikken over warme neutrale kleuren die moeten zorgen voor een rustig en verfijnde sfeer. Het geheel ziet er een stuk moderner uit in vergelijking met de huidige uitstraling in de kamers van vele Courtyard hotels in Canada en de Verenigde Staten.

Niet alleen door de kleuren oogt het anders, ook is er een comfortabel bed, een slaapbank, ruimte om je spullen op te bergen en natuurlijk een tv aanwezig.Courtyard Canada & Verenigde Staten in nieuw jasje gestoken

In verschillende hotels worden elektronische sloten geïnstalleerd. Hierdoor kunnen gasten voortaan gebruikmaken van een digitale kamerkaart via de Marriott Bonvoy-app.

Er zijn al enkele hotels voorzien van de upgrade. Zo kun je de gerenoveerde gemeenschappelijke ruimtes en / of kamers al ervaren bij Courtyard JacksonVille Butler Boulevard, Courtyard Raleigh/Cary Crossroads, Courtyard Atlanta Perimeter Center en Courtyard Memphis East/Galleria. 

Bron en beeldmateriaal: Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *