Corendon start met route van Groningen naar Burgas1 min leestijd

Tweede corona proefreis naar Gran Canaria

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Corendon zal aankomende zomerperiode rechtstreekse vluchten van Groningen Eelde Airport naar Burgas (Boergas) aanbieden. Dit is een nieuwe bestemming voor Corendon in Bulgarije vanaf deze luchthaven. Vanaf deze luchthaven kun je ook makkelijk eizen naar Sunny Beach.

Corendon van Groningen naar Burgas

De vluchten worden in opdracht van Corendon uitgevoerd door Bulgaria Air. Je zit dus aan boord van een Bulgaria Air vliegtuig op deze route. Het is op dit moment niet mogelijk om een zitplaats te reserveren voor deze vluchten. De route zal uitgevoerd worden tussen 31 juli en 28 augustus 2023 volgens dit schema:

  • Om 14.35 uur vertrekt het toestel uit Groningen en komt het om 18.10 uur lokale tijd aan in Burgas
  • Om 11.40 uur lokale tijd vertrekt het toestel uit Burgas en komt het om 13.45 uur aan in Groningen

De vloot van Bulgaria Air bestaat op dit moment uit twee Airbus A319 en vier Airbus A320 toestellen. De kans is groot dat je een van deze twee soorten toestellen terug ziet op deze route. Ook zit er 3 kleinere Embraer 190 toestellen in de vloot. Deze worden met name ingezet voor de kortere afstanden.

Groningen Eelde Airport (Bron: Groningen Eelde Airport) Boergas Burgas Corendon

Dit is niet de enige nieuwe route die het bedrijf deze zomer zal aanbieden. Er komt namelijk ook een route vanaf Maastricht Aachen Airport naar Ohrid. Het meer van Ohrid is een populaire vakantiebestemming in Noord-Macedonie.

Deze zomer kun je vanaf Groningen Eelde Airport naar diverse bestemmingen vliegen. De meeste bestemmingen worden uitgevoerd voor Corendon en TUI. Zo kun je bijvoorbeeld vliegen naar Gran Canaria, Antalya, Kreta en Rhodos. Het volledige aanbod aan bestemmingen vanaf de Groningse luchthaven kun je hier vinden.

Afbeelding ©Corendon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *