Corendon met B737 van Nederland naar Brazilië

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Corendon gaat vanaf de winter vliegen naar Brazilie vanaf Schiphol. Dit zullen zij doen met een Boeing 737 en de maatschappij gaat vliegen naar Natal. Dit is een bestemming die aan de oostkust ligt in de deelstaat Rio Grande do Norte.

Corendon van Schiphol naar Natal

De totale vluchtduur betreft 10.5 uur naar deze Braziliaanse stad. In Gambia (Banjul) zal er een tussenstop gemaakt worden om te tanken.  Tijdens de vlucht krijgen de passagiers een maaltijd en koffie, water, thee of fris aangeboden. Tegen betaling is er ook een a-la-carte menu beschikbaar. Aan boord zijn de ‘normale’ stoelen aanwezig die je ook op een Europese vlucht hebt. Via het onboard-intranet kun je entertainment bekijken gedurende vlucht op je eigen tablet, laptop of telefoon.

Corendon van Amsterdam naar Natal
Corendon van Amsterdam naar Natal via Banjul ©GCM

De afstand tussen Schiphol en Banjul is 2.937 miles en van Banjul naar Natal 1.838 miles. Dit maakt een totaal van 4.774 miles. Een rechtstreekse vlucht moet een afstand afleggen van 4.642 miles, dus de tussenstop ligt relatief gunstig.

De prijzen voor een 9-daagse vakantie naar Natal, inclusief vlucht, transfer en ontbijt, zullen starten op €599 per persoon. De vakanties zijn al te boeken op de website van Corendon.

Vanaf Natal vliegen maar een paar luchtvaartmaatschappijen, namelijk Avianca Brazil, Azul Brazilian Airlines, Gol Airlines, LATAM Brasil en TAP Air Portugal. Deze laatste luchtvaartmaatschappij vliegt naar Lissabon in Europa vanaf Natal.

Afbeelding ©1Limburg

Reacties

 1. Dennis zegt

  2x 11 uur op een stoel met een pitch van 29 inch en een width van 17 inch zitten lijkt mij niet heel fijn. Lijkt me ook een groot verschil qua comfort vergeleken met een 787 of A350.

 2. Michel zegt

  Heb ooit eens een vlucht geboekt naar Sri Lanka met toen nog Air Holland in een 737. Nooit meer! Transavia of Tui heeft het ook geprobeerd met 2 stops. Dit wil je niet.

 3. Justincase zegt

  Dit boek je alleen als de prijs belangrijker is dan elk comfort.
  737 is prima tot 3,5u. Tot 5 uur is een stretch, maar 10u ????!!
  Beetje hetzelfde als met een bus op vakantie gaan naar Marrakech…

  Ben benieuwd of dit aanslaat bij Joop en Ingrid? Natal is voor hun toch een ver van je bed show, of je moet echt voor een paar 100 euro 2 weken op vakantie kunnen zijn.
  Weet het niet, zou het niet snel vliegen als je zoet dat je mer KL of QR en Correndon voorn-+550 al in Bali zit .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *