Corendon introduceert Comfort Plus naar Curacao en Bonaire2 min leestijd

Corendon Comfort Plus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Corendon introduceert de Comfort Plus reisklasse aan boord van de Airbus A350 naar Curacao en Bonaire. Deze winter vliegt Corendon voor het eerst zelf tussen Amsterdam Airport Schiphol en Bonaire.

Corendon met Comfort Plus naar Curacao en Bonaire

Met Comfort Plus kunnen reizigers meer luxe, comfort en rust ervaren tijdens hun vlucht naar Curacao en Bonaire. De rijen 2 tot en met 5 zijn nu te boeken als Corendon Comfort Plus voor vluchten vanaf 16 juli 2024. Deze rijen zijn gelegen in de Only Adult Zone aan boord van de Airbus A350-900.

Op het vliegveld kunnen de passagiers gebruik maken van een aparte incheckbalie. De passagiers die in deze cabine reizen kunnen ook als eerste instappen.

InsideLook: Corendon met eerste Nederlandse Boeing 737 MAX 9 op pad naar Griekenland

De middenstoelen aan boord van de Airbus A350-900 worden leeg gehouden voor de Comfort Plus passagiers. Deze stoelen staan in een 3-3-3 opstelling. Aan boord ontvangen de passagiers een welkomstdrankje. De Comfort Plus passagiers krijgen ook meer consumpties en snacks aan boord vergeleken met de andere passagiers aan boord.

De Corendon Comfort Plus cabine is te boeken voor 150 euro per enkele reis. Vanaf 3 november is de cabine ook beschikbaar voor de vluchten naar Bonaire. Deze vluchten maken een tussenstop in Curacao.

In juli en augustus vliegt Corendon ook met de Airbus A350-900 naar Egypte. Het toestel vliegt elke donderdag naar Hurghada. Op deze route is de nieuwe cabine niet beschikbaar.

Adult only zone Corendon (Bron: Corendon)

Afbeeldingen ©Corendon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *