Condor & Alaska Kondigen Nieuwe Samenwerking Aan

Condor & Alaska Mileage Plan Samenwerking 1

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Condor, een dochter van Lufthansa, gaat samenwerken met Alaska Mileage Plan. Hierdoor kun je veel miles verdienen met je Condor vluchten!

Condor vliegt naar een hele hoop bestemmingen in de wereld. Je kunt met de maatschappij 80 verschillende bestemmingen aandoen, waaronder vele in Amerika, Zuid-Amerika en Afrika. In Europa hebben ze echter ook veel bestemmingen opgenomen, waar je nu dus ook miles voor kunt verdienen bij Mileage Plan.

Condor & Alaska Airlines samenwerking

Condor en Alaska Airlines hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. Leden van het Alaska Mileage Plan loyaliteitsprogramma kunnen vanaf heden miles sparen bij Condor. Op zeer korte termijn zal het ook mogelijk worden om met de mijlen Condor vluchten te boeken.

Je krijgt het onderstaand aantal punten als je vliegt met Condor en de miles laat bijschrijven bij Mileage Plan. De miles worden berekend op basis van de cabine en niet op basis van de tariefklasse die je hebt betaald. Hier bovenop krijg je nog de eventuele elite bonus miles. Zo kan je met een vliegticket in business class dus een hele hoop punten verdienen!

Condor & Alaska Mileage Plan Samenwerking

Redelijk uniek is het dat je bij Condor voor een enkele reis de helft betaald van een retour ticket. Normaliter betaal je voor een enkele reis meer dan een retour, maar bij deze maatschappij is dat dus niet zo vaak het geval. Zo kun je vaak redelijk goedkoop een enkele reis in business class boeken.

Alaska Mileage Plan

Een tijdje geleden heeft Sander een introductie geschreven over dit loyaliteitsprogramma. Deze introductie kun je hier vinden op InsideFlyer.nl. Dit loyaliteitsprogramma heeft vele partners, waaronder onze nationale trots KLM, Delta, American, British Airways, Emirates en Cathay Pacific. Je kunt de miles dan ook inzetten voor economy, business en first class vluchten op de meeste partners. Zo kun je o.a. first class boeken in de A380 van Emirates met een douche aan boord. Alle informatie hierover kun je op de website van Mileage Plan vinden.

Heb jij wel eens met deze luchtvaartmaatschappij gevlogen of heb je tips voor Mileage Plan? Laat het hieronder of op ons gratis forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *