Codeshare tussen KLM en Loganair voor vluchten naar Schotse Eilanden

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM blijft via codeshare overeenkomsten haar netwerk uitbreiden. De laatste toevoeging aan het lijstje partners is het Schotse Loganair. Hierdoor krijgen passagiers van beide airlines meer overstapmogelijkheden. Voor KLM klanten betekent dit dat zij voortaan op één ticket kunnen reizen naar Orkney Island, de Shetland Eilanden en de Western Isles via een overstap op Aberdeen, Edinburgh, Glasgow of Inverness.

Jan Vreeburg, directeur Allianties bij KLM:

We kijken uit naar de samenwerking met Loganair, waarmee we ons netwerk in het noorden van het Verenigd Koninkrijk versterken. We hebben in Loganair een zeer betrouwbare partner gevonden, waarmee we passagiers meer overstapmogelijkheden en extra bestemmingen kunnen bieden in dit prachtige deel van Schotland.

Loganair’s Chief Commercial Officer, Kay Ryan, zegt:

We hebben een geweldige werkrelatie met KLM en deze codeshare-overeenkomst is een natuurlijke vooruitgang. We kijken ernaar uit om nog veel meer KLM-passagiers op onze vluchten aan te laten sluiten met de mogelijkheid om onze highlands, eilanden en het bredere Loganair-netwerk te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *