China Southern zet A380 weer in naar Amsterdam in hoogseizoen

China Southern A380

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

China Southern zet tijdens het hoogseizoen komende zomer weer een Airbus A380 in op de route Amsterdam – Beijing. De Superjumbo vervangt van 15 juli tot 30 september de reguliere Airbus A330, zo meldt Airlineroute. De Chinese maatschappij kiest er vrijwel elk jaar voor om tijdens de zomerperiode meer capaciteit in te zetten. Vergeleken met het reguliere vliegtuig heeft de A380 flink meer stoelen; 428 in Economy Class, 70 in Business Class en ook 8 suites in First Class. Ondanks dat China Southern vorig jaar heeft aangekondigd Skyteam te verlaten, zijn er nog wel uitgebreide samenwerkingen met KLM waardoor er zowel feed is vanuit Europese bestemmingen richting China en verder, en andersom vanuit China naar Amsterdam en andere Europese steden. Het blijft in ieder geval dit jaar nog mogelijk om Flying Blue miles te sparen en gebruik te maken van Skyteam Elite voordelen.

American Airlines, China Southern
China Southern vliegt dagelijks met de A380 naar Los Angeles vanuit Guangzhou. Eerder vloog de maatschappij ook met de A380 naar Schiphol.

Naast China Southern is ook KLM op de route naar Beijing actief met een dagelijkse vlucht. China Southern vliegt verder ook naar Guanghzou. Normaal gesproken is alleen Emirates actief met een dubbel-dagelijkse A380 vlucht op Schiphol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *