China Southern Skypearl promo: bonus miles en gratis bagage1 min leestijd

china southern status match

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

China Southern Airlines lanceert morgen haar eerste ‘ledendag’ in Nederland om lidmaatschap van het Skypearl frequent flyer programma te promoten. Er zijn twee promoties onderdeel van de campagne. De Skyteam maatschappij vliegt dagelijks naar zowel Beijing als Guangzhou vanaf Schiphol.

Miles

Passagiers die tussen 28 en 31 augustus lid worden van Skypearl en via de officiële Nederlandse China Southern Airlines een ticket boeken voor CZ308 of CZ346 met vertrek tussen 1 november en 31 maart krijgen 2000 bonus mijlen. Er is een maximum van 500 bonuspakketten. De miles zijn 36 maanden geldig.

China Southern

Extra bagage

Leden die zich in de promoperiode tussen 28 en 31 augustus aanmelden voor Skypearl kunnen bovendien kiezen voor gratis extra bagage op hun volgende vlucht tussen 10 en 30 september. Het vluchtnummer hiervoor moet CZ308 of CZ346 zijn. Om je voor de extra bagage aan te melden moet je een mail sturen naar [email protected] met je naam, vluchtinfo en Skypearl lidmaatschapsnummer. Per vlucht is er een maximum van 5 passagiers die extra bagage mee mogen nemen. Zij zullen een voucher ontvangen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *