China Airlines weer vaker naar Schiphol2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

China Airlines gaat vanaf komend winterseizoen weer vaker vliegen tussen Schiphol en de Taiwanese hoofdstad Taipei. De Taiwanese maatschappij was in 2020 een van de eerste maatschappijen die vanwege het coronavirus de service aanpaste.

China Airlines vaker naar Schiphol

China Airlines is net als KLM ook lid van de SkyTeam alliantie en is dus een belangrijke partner voor KLM. Voor de uitbraak van het coronavirus vloog de maatschappij vier keer per week tussen Schiphol en Taipei. Op dit moment is dit echter drie keer per week. Vanaf Schiphol wordt er elke maandag, woensdag en zondag gevlogen op Taipei. Deze vlucht vertrekt om 11:00 ’s ochtends en komt de volgende dag om 6:00 ’s ochtends aan in Taipei. Door de toenemende vraag naar vliegtickets heeft China Airlines besloten om hier vanaf november een vierde vlucht aan toe te voegen. Vanaf dan vliegt de maatschappij elke maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag vanuit Schiphol naar Taipei.

china airlines, a350, business class
Vanaf november vliegt China Airlines weer vier keer per dag tussen Schiphol en Taipei. (Foto: InsideFlyer – Goffe de Boer)

Op deze route zet China Airlines een Airbus A350 in en dit toestel beschikt over 32 flat bed seats in business class. Een review van dit type business class kun je hier teruglezen.

Taiwan schaft quarantaineplicht af

Vorige week heeft het Taiwanese kabinet ook besloten om de 3-daagse quarantaineplicht per 13 oktober 2022 af te schaffen. Echter adviseert het kabinet reizigers in de eerste zeven dagen na aankomst in Taiwan voorzichtig te zijn en desnoods niet te veel in contact met mensen te komen. Vanaf 29 september 2022 is het ook niet meer noodzakelijk oom een PCR-test te doen na aankomst. Aankomende reizigers krijgen bij aankomst vier antigeentesten uitgereikt die ze bij symptomen kunnen gebruiken. Tenslotte heeft Taiwan ook nog het aantal toegestane inkomende passagiers verhoogd van 50.000 naar 60.000 per week.

Uitgelichte afbeelding: handbagage.tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *