Cathay Pacific Betsy Beer beschikbaar vanaf Amsterdam

Cathay Pacific Betsy Beer

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is een bekend ‘probleem’ dat eten en drinken in de lucht minder smaakt door onder andere de lagere luchtdruk. Airline cateraars passen daarom hun recepten aan om meer smaak te krijgen, maar het gebeurt niet vaak dat er een speciaal product wordt ontwikkeld voor in de lucht. Cathay Pacific introduceerde een tijdje geleden een bier dat speciaal gebrouwen is voor 35.000 voet. ‘Betsy Beer’ is vernoemd naar het eerste vliegtuig van Cathay, een Douglas DC-3 uit de jaren 40. De ontvangst van het drankje was erg positief en daarom zal het bier de komende maanden ook beschikbaar zijn op onder andere vluchten tussen Hong Kong en Amsterdam!

Betsy Beer

Het bier wordt gebrouwen in samenwerking met Hong Kong Beer Company en combineert ingrediënten uit Hong Kong en het Verenigd Koninkrijk. De luchtvaartmaatschappij heeft een video gemaakt van de ontwikkeling van het drankje.

In mei en juni is Betsy Beer beschikbaar voor First en Business Class passagiers op vluchten tussen Hong Kong en Europa (m.u.v. het VK). Daarna rouleert het bier op andere bestemmingen.

Reis je wel in die periode maar in Economy Class? Niet getreurd! Passagiers die hun vluchten online bij Cathay Pacific hebben geboekt kunnen kosteloos van een flesje genieten op de grond. Ga hiervoor naar de PizzaExpress op Hong Kong International Airport tussen 15 mei en 30 juni. Hiervoor kunnen passagiers hun boekingsbevestiging tonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *