Cathay ook vanaf Düsseldorf naar Hong Kong

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf 1 september 2015 vliegt Cathay Pacific Airways 4 keer per week vanaf Hongkong naar Düsseldorf. Düsseldorf is na Frankfurt de tweede bestemming van Cathay Pacific in Duitsland. De luchtvaartmaatschappij opereert de route met een Boeing 777-300ER in een vier-klassen configuratie, met de vernieuwde First Class, bekroonde Business Class en de nieuwe Premium Economy en Economy Class stoelen.

De vertrektijd van vlucht CX 379 vanuit Hong Kong is 00:45, aankomsttijd in Düsseldorf om 07:15. De vluchttijd is 12.30 uur. De terugreis van vlucht CX 376 van Düsseldorf naar Hong Kong vertrekt om 13:20, de aankomsttijd in Hong Kong is om 06:35 de volgende dag. De vluchten worden vooralsnog uitgevoerd op zaterdag, maandag, dinsdag en donderdag.

Vooral voor Nederlandse passagiers uit het oosten van ons land is de nieuwe lijndienst vanuit Düsseldorf een welkome aanvulling. Het toestel waarmee wordt gevlogen is hetzelfde type als wat wordt gebruikt op de dagelijkse route tussen Hong Kong en Amsterdam. Op Amsterdam vliegt Cathay Pacific dagelijks non-stop met een Boeing 777-300ER naar Hongkong en van daaruit verder naar 188 bestemmingen in 51 landen en gebieden wereldwijd.

Cathay Pacific Inaugural flight

Zelf vloog ik nog niet eerder met Cathay Pacific, wat zijn jullie ervaringen?

Reacties

    • Ready2board Ready2board zegt

      Op de vluchten van Amsterdam naar Hong Kong v.v. zijn enkel business class, premium economy en economy stoelen te boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *