British Airways komt met slaappods in lounges

Vernieuwde First Lounge van British Airways op New York JFK

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Passagiers reizend met British Airways kunnen voortaan gebruiken van slaappods in bepaalde lounges van de maatschappij. In BA’s First lounge op London Heathrow is onlangs de ‘Forty Winks nap lounge’ geopend. Hier zijn de slaappods, in samenwerking met Restworks, geplaatst. Het gebruik is kosteloos en klanten hoeven van te voren niet te reserveren. in plaats daarvan kunnen ze via de ‘Your Menu’ lounge app de beschikbaarheid in real time bekijken.

Slaappods in British Airways lounges

Met de nieuwe rustgelegenheid wil British Airways naar eigen zeggen ‘de gezondheid en het welzijn’ van klanten voorafgaand aan een vlucht ondersteunen. De EnergyPods die nu in de lounge te vinden zijn, zijn speciaal ontworpen voor power naps door middel van een ‘zwaartekracht neutrale ligging’. De stoel is verder uitgerust met een opbergruimte voor persoonlijke bezittingen en een privacyscherm.

Naast British Airways’ First Lounge is de maatschappij ook van plan om de slaappods toe te voegen aan de Concorde Lounge op Heathrow en de lounge in New York JFK Terminal 7. Op dit moment zijn er nog veel lounges van de maatschappij gesloten. Op de thuisbasis Heathrow kunnen alle passagiers die loungetoegang hebben op dit moment gebruik maken van de First lounge. Vlieg je dus Business Class (Club) of heb je Oneworld Sapphire status, dan kan je de komende tijd deze service dus ook uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *