Boek Premium Economy en vlieg Business bij Air Canada1 min leestijd

De knoop is doorgehakt: Benjamin Smith nieuwe CEO AF/KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air Canada voegt vier Airbus A330’s toe aan haar vloot in 2019. Deze toestellen komen van TAP Air Portugal, waarbij TAP deze weer kocht van Singapore Airlines in 2017. Omdat TAP deze toestellen vervangt door de A330-900neo, kan Air Canada de toestellen van TAP weer kopen.

Boek Premium Economy, vlieg Business bij Air Canada

De toestellen zullen als ze in dienst komen bij de Canadese maatschappij een nieuw uiterlijk krijgen zodat ze herkenbaar zijn als een vliegtuig van Air Canada. Aan boord zijn nog de oude Singapore Airlines business class stoelen die niet volledig vlak kunnen (angle-flat). De andere toestellen van de Canadese maatschappij hebben wel een business class die volledig plat kan.

Om deze reden worden deze stoelen niet als Business class verkocht maar als Premium Economy volgens Onemilatatime. Dit toestel zal bijvoorbeeld ingezet gaan worden op de route Algiers-Montréal (en v.v.). De onderstaande stoelen zijn boekbaar op deze route. Waar deze toestellen nog meer op ingezet gaan worden is nog niet bekend.

Air Canada A330 Business Class

Aan het einde van 2019 zullen de toestellen wel voorzien zijn van dezelfde stoelen als in de andere vliegtuigen. Vanaf dat moment zal de cabine weer boekbaar zijn als business class en kun je hier geen gebruik meer van maken als je Premium Economy boekt. Deze toestellen komen als vervanging voor de B767.

Tussen Amsterdam Schiphol en Toronto wordt de B787 ingezet. Dit toestel is voorzien van de laatste business class. Meer informatie hierover kun je in dit artikel vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *