Boek Japan Airlines (JAL) award tickets nu met Flying Blue online

Japan Airlines JAL met Flying Blue te boeken

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is vanaf nu mogelijk om Japan Airlines (JAL) award tickets met Flying Blue online te boeken. Dit is één van de partners buiten de Skyteam alliantie die te boeken is met Flying Blue miles.

Japan Airlines (JAL) online met Flying Blue te boeken

JAL is de nationale luchtvaartmaatschappij van Japan en heeft haar basis in Tokyo (Narita en Haneda). Daarnaast is Osaka een belangrijke sub-hub. Aan boord heeft deze luchtvaartmaatschappij Economy, Premium economy, Business en First class.

De luchtvaartmaatschappij vliegt in Europa naar Frankfurt (Duitsland), Parijs (Frankrijk) en Helsinki (Finland). Het is in theorie mogelijk om bij Flying Blue elke bestemming van JAL te boeken, maar de opties komen niet altijd goed naar voren in het online boekingsproces.

Door de veranderingen van Flying Blue is het niet makkelijk om aan te geven hoeveel miles een route exact kost. Ik adviseer je daarom om diverse data te bekijken met de kalenderweergave, zodat je ongeveer kan zien of je een dure of goedkope dag wilt boeken.

Je kunt het beste zoeken naar beschikbaarheid via British Airways Avios. Vervolgens kun je de gevonden data met beschikbaarheid invoeren bij Flying Blue en vervolgens boeken.

In het onderstaande voorbeeld zie je een rechtstreekse vlucht met JAL van Frankfurt naar Tokio voor 46.000 miles in economy class. Daar komt nog €188,36 bij aan toeslagen. Boek je dit voorbeeld met British Airways Avios, dan ben je 30.000 miles kwijt met hetzelfde bedrag aan toeslagen. Zoals gewoonlijk zitten er verschillen in het aantal miles, dus het is altijd verstandig om te kijken wat voor jou de beste optie is.

Japan AirlinesJapan Airlines

Reacties

  1. Miya zegt

    Leuk dat het kan maar die taxes zijn veel te hoog om het interesant te maken. Je hebt al return AMS – NRT/KIX voor €400 euro of rond de €600 met JAL.

    Misch zijn de Biz prijzen anders?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *