Bluebiz nu ook beschikbaar bij Transavia1 min leestijd

Taxibot duurzaam taxien op Schiphol

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is sinds kort mogelijk om gebruik maken van het BlueBiz programma bij Transavia. BlueBiz is het spaarprogramma van KLM en partners voor het MKB, waarbij je Blue Credits spaart. Elke Blue Credit is €1,- waard die je kunt besteden aan een ticket of bijvoorbeeld extra opties zoals een KLM Economy Comfort stoel, maar je kan er ook een business class upgrade van kopen.

Bluebiz bij Transavia

Het programma is vanaf heden actief voor alle vluchten die door Transavia France uitgevoerd worden. Deze kun je herkennen aan een TO vluchtnummer. De meeste vluchten van en naar Nederland worden uitgevoerd door vluchten van Transavia met een HV vluchtnummer. Deze HV vluchtnummers komen helaas (nog) niet in aanmerking voor Blue Credits.

Je kunt het BlueBiz nummer invoeren op de pagina van de passagiersgegevens. Daarna moet je Business als reisreden aangeven. Vervolgens kun je de optie selecteren om aan te geven dat je een Bluebiz nummer hebt. Voeg dit nummer toe, en daarna worden de Blue Credits automatisch bijgeschreven.

De vluchtprijs moet minimaal €10,- zijn, exclusief belastingen en toeslagen, om in aanmerking te komen voor credits.

Blue Credits sparen

In 2019 is het programma revenue-based geworden, waar je voorheen een bepaald aantal punten per vlucht ontving. Het aantal punten dat je nu ontvangt is afhankelijk van de ticketprijs. In het onderstaand voorbeeld kun je dus zien dat je 21 blue credits ontvangt voor een ticket van 700 euro. Meer informatie hierover kun je in dit artikel vinden op InsideFlyer.

 

Bluebiz credits

Afbeeldingen ©Transavia/Bluebiz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *