Blue by KLM restaurant sluit haar deuren1 min leestijd

UPDATE: Verbouwing KLM Crown Lounge 52 vordert vlot

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het Blue by KLM Restaurant in de vernieuwde intercontinentale Crown Lounge 52 op Schiphol is inmiddels volledig gesloten. Het betaalde restaurant concept in samenwerking met chef Joris Bijdendijks van RIJKS ging in november vorig jaar open.

Blue by KLM in Crown Lounge 52 gesloten

In de vernieuwde Crown Lounge konden passagiers bij Blue by KLM dineren. Dit was een betaalde service en passagiers hadden ook toegang tot de lounge nodig. Chef Joris Bijdendijk, bekend van Restaurant RIJKS in Amsterdam, had het menu samengesteld. Naast de speciale gerechten was er ook een kaaskamer met een selectie aan Nederlandse kazen beschikbaar.

Het restaurant was al enige tijd gesloten vanwege het Coronavirus. Aan Zakenreis laat Boet Kreiken, Executive Vice Predisent Customer Experience bij KLM, weten dat de definitieve sluiting ook aan de lage bezoekersaantallen lag:

De waardering voor Blue bij KLM was enorm groot, maar de volumes waren te laag om het concept nog langer te continueren. Daarom hebben wij besloten het ook na de coronacrisis niet meer te heropenen. Wij kijken nu samen met Vermaat, de uitbater van de KLM Crown Lounge, naar een nieuwe invulling van de ruimte.

Het is nog niet duidelijk wat er nu precies met de ruimte gaat gebeuren. Op dit moment is de lounge open tussen 07:00 uur en 21:00 uur. De cateringfaciliteiten zijn aangepast vanwege de Coronamaatregelen.

UPDATE: Verbouwing KLM Crown Lounge 52 vordert vlot, Blue by KLM

Afbeeldingen ©KLM

Reacties

  1. Bert zegt

    2 keer gegeten. Goede kwaliteit, maar véél te duur, en dan kan je 2 meter verderop in de lounge ook nog eens gratis eten en drinken krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *