Betaal voortaan je airBaltic ticket met Club points2 min leestijd

AirBaltic CS300 / Airbus 220 (Bron: airBaltic)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Veel airlines hebben een spaarsyteem waarbij je punten kunt sparen. Deze punten helpen je een hogere status te behalen of van verschillende voordelen te genieten. Denk aan een luxere stoel, extra bagage of toegang tot een lounge. Het programma van airBaltic heeft airBaltic Club en je kunt hierbij airBaltic Club points sparen. Deze Club points zijn vanaf heden te gebruiken om je airBaltict ticket mee te betalen.

airBaltic Club

airBaltic Club is het loyaliteitsprogramma van de Letse airline airBaltic. De maatschappij. Het programma bestaat uit 3 levels die je kunt behalen. Het eerste level krijg je al bij aanmelding bij het programma: Club Level. Vlieg je 30 enkele reizen in Economy Class of 15 Business Class vluchten, dan behaal je het Executive Level. Vlieg je 60 enkele reizen in Economy Class of 30 Business Class vluchten, dan behaal je het VIP Level. Alle levels hebben de eigen voordelen.

Meer informatie vind je op deze website.

Bombardier CS300 / Airbus A220 in airBaltic livery (Bron: airBaltic)
Bombardier CS300 / Airbus A220 in airBaltic livery (Bron: airBaltic)

Voor elk ticket en opties die je aankoopt, ontvang je ook punten. Afhankelijk van het level dat je hebt gehaald bij de airBaltic Club, spaar je 1 of 3 punten per uitgegeven euro. Je kunt zo per ticket al snel enkele honderden punten sparen.

airBaltic werkt ook samen met KLM en Air France. Boek je een vlucht bij airBaltic, dan kun je een gedeelte van de vlucht uitvoeren met bijvoorbeeld KLM of Air France naar je eindbestemming. Ook voor deze vluchten spaar je airBaltic Club Points die je uiteindelijk kunt gebruiken om je ticket mee te betalen.

Betaal je ticket (gedeeltelijk)

Vanaf heden is het mogelijk om je ticket te betalen met de gespaarde Club points. Heb je voldoende punten, dan kun je het ticket in zijn geheel betalen met de airBaltic Club points. Heb je er te weinig, dan betaal je een gedeelte van je ticket met de Club points en het overige gedeelte met bijvoorbeeld je creditcard.

Vlieg je niet zo vaak met airBaltic, dan spaar je natuurlijk ook minder points. Toch kun je deze dan bijvoorbeeld gebruiken voor een kortingsvoucher of zwaardere bagage op een vlucht. Afhankelijk van de aankoop die je doet ben je vanaf 2.000 punten kwijt. Het aantal punten dat je nodig hebt voor een vlucht beginnen vanaf 4.000 airBaltic Club points.

airBaltic vliegt enkel met de Airbus A220. Op InsideFlyer lees je een review over een vlucht in Business Class met de maatschappij tussen Parijs en Riga.

airBaltic introduceert Light Tarieven voor Business Class
Business Class airBaltic A220 – Foto: InsideFlyer – Marco

Bron: airBaltic

Reacties

  1. Wilco zegt

    airBaltic heeft onlangs een NFT op de markt gebracht genaamd “Planies” deze NFT kost USD 100,- of het equivalent in Etherium. Deze Planies kun je staken. Wanneer je 1 Planie hebt en staked dan krijg je voor die Planie 20 airBaltic Club punten per dag dat je de Planie staked. Heb je er bijvoorbeeld 5 dan krijg je 100 airBaltic Club punten per dag. De Planies leveren voorlopig 1 jaar vanaf 24 oktober 2022 hun punten op bij het staken ervan.

    Meer informatie is te vinden op de website:
    https://www.planiesnft.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *