Bestemmingstips van reizigers bij de KLM Take-Off Tips Bar2 min leestijd

Bestemmingstips van reizigers bij de KLM Take-Off Tips Bar

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Daar sta je dan, op de luchthaven. Je bagage is ingecheckt en je bent ook door de security. Met je goede voornemens om er op tijd te zijn ben je er nu zelfs wel heel vroeg. Die tijd kun je nog even goed gebruiken om je voor te breiden op de bestemming waar je naar toe gaat. Wat is er nou leuker om dat met een reiziger, een vreemde, op de bestemming te doen waar jij heen gaat. KLM heeft daar iets op bedacht, namelijk de KLM Take-Off Tips Bar, gebaseerd op hologrammen.

Beschikbaarheid

De KLM Hologram Bar is nu beschikbaar op de volgende bestemmingen:

  • Amsterdam,
  • Rio de Janeiro,
  • Oslo

De KLM Take-Off Tips Bar is onderdeel van de onlangs gelanceerde campagne ‘Take-Off Tips’. Deze campagne is gestart in het Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Noorwegen, Zweden, Denemarken en Brazilië. Ik verwacht dat als op de bovenstaande locaties de Hologram Bar aanslaat deze verder uitgebreid zullen worden naar andere landen.  Maar wat houdt een Hologram Bar eigenlijk in?

Bestemmingstips van reizigers bij de KLM Take-Off Tips Bar
Bestemmingstips delen via de KLM Take-Off Tips Bar

Wat houdt de Hologram Bar in?

Je staat dus op de luchthaven en bent eigenlijk wel benieuwd naar wat ervaringen van de plek waar je naar toe gaat reizen. Zowel op de plek waar jij bent als op de bestemming staat een Take-Off Tips Bar (Hologram Bar). Dus jij staat bijvoorbeeld in Amsterdam en gaat naar Rio de Janeiro. Op beide bestemmingen staat een kiosk met daarin een camera, microfoon en display. Er wordt beeld en geluid van jouw opgenomen en live naar de andere kant van de wereld gestreamd. Hier wordt een Hologram van jou getoond. Aan de andere kant gebeurt hetzelfde. Hier staat ook iemand waarvan beeld en geluid naar jou wordt gezonden. Je kunt met elkaar ‘bellen’ via de KLM Take-Off Tips Bar. Het idee van KLM is om op deze manier ervaringen van de bestemming uit te wisselen. Degene die zo het vliegtuig terugpakt is er namelijk al geweest en kan er het een en ander over vertellen. Bestemmingstips uitwisselen dus. In het filmpje hieronder (Braziliaanse versie) zie je het idee van de KLM Hologram Bar.

Beeldmateriaal: KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *