ASL Fly Executive ook deze zomer van Antwerpen naar Ibiza1 min leestijd

ASL Fly Executive tussen Brussel en Ibiza

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

ASL Fly Executive vliegt aankomende zomerperiode tussen Antwerpen en Ibiza met een Embraer ERJ-135. In dit toestel is maximaal plaats voor 30 passagiers waarbij de stoelen in een 1-2 opstelling staan. Er staan 10 rijen met stoelen in dit vliegtuig, waardoor je een beenruimte van 92 centimeter hebt. De vluchten vertrekken op woensdag en zaterdag vanaf de private terminals in Antwerpen en Ibiza.

ASL Fly Executive weer naar Ibiza

Vorig jaar vloog de maatschappij ook al naar Ibiza, maar dan vanaf Brussel. Dit jaar worden de vluchten uitgevoerd tussen 29 juni en 17 augustus 2022. De vluchten worden volgens dit schema uitgevoerd:

  • JNL1000 vertrekt om 10:00 uur uit Antwerpen en komt om 12:10 uur aan in Ibiza
  • JNL2000 vertrekt om 13:30 uur uit Ibiza en komt om 15:40 uur aan in Antwerpen

Passagiers krijgen toegang tot de private terminals in Antwerpen en Ibiza. Zij krijgen daarnaast ook toegang tot de VIP lounges op beide locaties. Daarnaast zijn de volgende items inbegrepen bij het ticket:

  • 25KG check-in bagage
  • 1 persoonlijk item
  • Alle dranken en maaltijden gedurende de vlucht
  • Moët & Chardon champagne service
  • De keuze tussen een enkele of dubbele zitplaats

Tickets voor deze vluchten zijn vanaf heden te koop via de website van ASL Fly. Dit jaar starten de tickets vanaf €495,- per persoon voor een enkele reis. Dit is ruim €150,- goedkoper dan vorig jaar, waarbij de ticketprijzen startte vanaf €650,-. Die vluchten vertrokken dan wel vanaf Brussels Airport. Vorig jaar werd ook de CO2 gecompenseerd via het ASL RISE programma, maar dat is aankomende zomer niet meer het geval.

ANR-IBZ ©Greatcirclemapper

Afbeeldingen ©ASLFlyExecutive, Greatcirclemapper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *