Alle Air France vrijetijdskaarten nu voor €251 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Air France vrijetijdskaarten kun je tot 30% korting krijgen op Air France vluchten met vertrek vanuit Frankrijk. Daarnaast krijg je met de kaarten ook andere voordelen. Tot en met 14 september 2023 zijn de kaarten verkrijgbaar voor €25 in plaats van €49 per jaar.

Air France vrijetijdskaarten voor €25

Air France heeft drie verschillende vrijetijdskaarten. De Youth Pass is verkrijgbaar voor reizigers tussen de 12 en 24 jaar. De Senior Pass kun je aanschaffen vanaf 65 jaar. De Week-End + Pass is beschikbaar voor alle reizigers vanaf 18 jaar.

Met de kaarten krijg je tot 30% korting op een ticket in Economy Class en tot 15% korting op een ticket in Business Class met vertrek vanuit Frankrijk. De korting krijg je voor een vlucht in Frankrijk, de meeste Europese landen en naar een aantal andere landen zoals Algerije, Tunesië, Marokko, Georgie en Turkije.

Air France Week-end + Pass (Bron: Air France)

Naast de korting zijn ook de aangekochte tickets flexibel te wijzigen of te annuleren. Je moet eventueel wel een tariefverschil betalen. Daarnaast garandeert Air France de laagste prijs voor het ticket. In Economy Class mag je ook een stuk ruimbagage meenemen. In Business Class is dat twee stuks.

De belangrijkste voorwaarde is wel dat de vlucht in Frankrijk moet beginnen. De Week-End + Pass is alleen geldig voor reizen in het weekend. Uiteraard spaar je ook Flying Blue miles en XP volgens de reguliere regels. De volledige voorwaarden van de drie verschillende vrijetijdskaarten kun je vinden op de website van Air France. Op die pagina kun je ook een kaart aanschaffen.

A220-300 Air France cabin 5 Vrijetijdskaarten

Afbeeldingen ©AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *