Airberlin Vergroot Netwerk Verenigde Staten2 min leestijd

Airberlin

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Airberlin gaat haar netwerk in de Verenigde Staten flink vergroten. Momenteel zijn er 55 vluchten per week tussen Berlijn & Düsseldorf naar de VS, maar vanaf de zomer van 2017 zullen dit er 78 worden. De maatschappij heeft ook net een business class aangekondigd binnen Europa en een nieuw service concept in Economy. Het vergroten van het netwerk is mooi meegenomen voor de reizigers die vaak of gemakkelijk vanaf de Duitse luchthavens vliegen.

Airberlin – Verenigde Staten

Vanaf 6 mei 2017 zal airberlin de nieuwe route openen tussen Düsseldorf en Orlando (Florida). Deze vlucht zal vijf keer per week worden uitgevoerd. Dit is de derde bestemming in Florida. Momenteel vliegt de maatschappij al op Miami en Fort Myers.

Vanaf mei 2017 zal de maatschappij ook twee nieuwe routes geopend worden van Berlijn naar San Francisco en Los Angeles. Tussen Berlijn en San Francisco zal deze route vier maal per week gevlogen worden. Tussen Berlijn en Los Angeles is dit drie keer per week. Tussen Düsseldorf en San Francisco zal deze route zeven maal per week uitgevoerd worden en tussen Dusseldorf en Los Angeles ook zeven maal per week. De route tussen Berlijn en Los Angeles heeft airberlin in het verleden al gevlogen, maar zal deze route weer nieuw leven in blazen.

Naast de nieuwe routes tussen Berlijn en Düsseldorf naar Orlando, San Francisco en Los Angeles, zal de maatschappij ook de route tussen Berlijn en Miami gaan intensiveren. In de winter zal deze route vier maal per week worden uitgevoerd en in de zomer drie maal. De route van Berlijn naar New York zal tien maal worden uitgevoerd, wetlke momenteel zeven maal wordt gevlogen. In de lente zullen de vluchten van Düsseldorf naar Boston en San Francisco dagelijks worden uitgevoerd.

Airberlin – Award vluchten

Deze vluchten kun je boeken voor 30.000 American AAdvantage mijlen in Economy. Voor business class kost een enkele reis 57.500 AAdvantage mijlen. De maatschappij biedt geen first class aan in haar toestellen. Het voordeel van een award vlucht met deze maatschappij is dat er geen brandstof toeslagen bijkomen, wat een hele hoop kan schelen in de kosten die je moet bijbetalen. De beschikbaarheid voor een award vlucht kun je vinden bij British Airways Avios, waarna je American Airlines kan bellen om de vlucht daadwerkelijk te boeken. Airberlin hoort bij OneWorld, dus je kunt ook met andere programma’s een award vlucht boeken.

Airberlin Business Class
Airberlin Business Class

Ga jij gebruik maken van deze nieuwe of bestaande routes? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *