Air France stopt aankomende winter met vier intercontinentale bestemmingen1 min leestijd

A350-900 Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Air France stopt aankomende winter met vluchten vanaf Parijs naar vier intercontinentale bestemmingen. Hierdoor zijn er deze winter iets minder bestemmingen bereikbaar met de luchtvaartmaatschappij.

Air France stopt deze winter met intercontinentale bestemmingen

De luchtvaartmaatschappij stopt met ingang van de winterdienstregeling met vluchten naar Punta Cana en Santo Domingo in het Caribisch Gebied. Daarnaast stopt de luchtvaartmaatschappij met de vluchten naar Male en Colombo.

Reizigers die een ticket hebben geboekt naar een van deze bestemmingen, ontvangen automatisch bericht van Air France. Je kunt dan kiezen voor een vervangende vlucht of je krijgt je geld terug. De vervangende vlucht zal dan zijn met een van de vele partner luchtvaartmaatschappijen van Air France.

KLM Air France winterdienstregeling 2023/2024 netwerk

Ook KLM heeft afgelopen week wijzigingen doorgevoerd in de winterdienstregeling van 2023/2024. Het gaat daarbij om zowel schema- als toestelwijzigingen. In de nieuwe winterdienstregeling zal het aantal vluchten naar Aziatische bestemmingen toenemen, maar dat gaat ten koste van vluchten van een paar andere intercontinentale bestemmingen. Het is op dit moment nog niet duidelijk welke bestemmingen dit precies zijn.

Tijdens de winterdienstregeling kun je ook de nieuwste World Business Class van KLM vinden in een aantal Boeing 777 toestellen. Deze nieuwe stoelen zijn voorzien van een deur voor extra privacy. De nieuwe stoelen staan in een 1-2-1 opstelling, waar dit in de oude variant in een 2-2-2 opstelling staat. Alle details kun je hier vinden op InsideFlyer.

Afbeeldingen ©AirFrance/KLM

Reacties

  1. Iseut zegt

    Air France heeft Male in maart al voor het hele seizoen geschrapt. En de service zoals in het artikel geschetst valt best wel tegen. Je zou op basis van EU-regelgeving de keuze moeten krijgen tussen een alternatieve vlucht of je geld terug. Maar ik ben al sinds maart bezig om een alternatieve vlucht te krijgen, maar KLM (waar geboekt is) geeft niet thuis. Ondanks veelvuldig bellen met de Platinum-lijn, ondanks klachten, ondanks een melding bij ILT. Geen enkele medewerking behalve een snauwerig “vraag je geld maar terug”. Heel fijn als je al van alles hebt geregeld ter plekke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *