Air France komt deze winter met 3 nieuwe bestemmingen1 min leestijd

Air France, Boeing 787-9 Dreamliner

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France is het netwerk van bestemmingen inmiddels weer aan het uitbreiden. Vorige week schreven we ook al over KLM die het netwerk in Afrika weer op het niveau heeft van 2019. Air France zal aankomend winterseizoen drie nieuwe bestemmingen aanvliegen.

Air France vliegt naar 3 nieuwe bestemmingen

Vanaf oktober 2021 zal Air France voor het eerst op Muscat, in Oman, gaan vliegen. Daarnaast lanceert Air France in november een nieuwe driehoeksvlucht naar Malé, op de Malediven, en Colombo, de hoofdstad van Sri Lanka. Deze vlucht zal drie keer per week worden uitgevoerd. Vanaf 18 oktober zal Air France twee keer per week vliegen naar Zanzibar, in Tanzania. Zowel op de heen- als de terugvlucht maakt de maatschappij een stop in de Keniaanse hoofdstad Nairobi. Op al deze bestemmingen zet Air France een Boeing 787-9 Dreamliner in. In dit toestel is plaats voor in totaal 276 passagiers, waarvan 31 in business class, 20 in premium economy en 225 in economy.

Air France, Boeing 787-9 Dreamliner
Air France vliegt aankomend winterseizoen op 3 nieuwe bestemmingen.

Door de toenemende vraag naar vliegtickets zal Air France de frequentie op een aantal routes flink verhogen. Zo zal er vanaf 3 november vijf keer per week worden gevlogen op Papeete, in Frans-Polynesië. Op deze vlucht, met tussenstop in Los Angeles, wordt een Boeing 777-200 ingezet. Daarnaast zal er vanaf 23 oktober in totaal 14 keer per week gevlogen worden naar Dubai. Naar Miami zal dit 12 keer per week zijn.

Flexibele boekingsvoorwaarden

Net als bij KLM gelden er ook bij Air France flexibele boekingsvoorwaarden. Dit houdt in dat je t/m 31 december 2021 je ticket gratis kan annuleren of omboeken. Je kunt zelfs gratis je bestemming wijzigen. Als de prijs van het nieuwe ticket hoger is betaal je alleen het verschil bij.

Bron- en beeldmateriaal: Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *