Air France Duitsland geeft je €50,- korting

Air France Duitsland geeft je €50,- korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wat is er nou leuker dan een goede korting ontvangen op een reis. Air France heeft op dit moment weer een aardige actie, een zogenaamde exclusief online voordeel. Hierbij maak je een reis naar een verre bestemming van Air France en vertrek je vanuit Duitsland. De korting van €50,- is nog maar even geldig, dus maak gauw je keuze!

Wat moet je doen?

Zoals gezegd geeft Air France een korting van €50,- op longhaul reizen vertrekkend vanuit Duitsland. Hierna kies je je favoriete bestemming. Bijvoorbeeld voor in de zomerperiode of wellicht al verder in het jaar. Vertrek dus bijvoorbeeld vanaf Düsseldorf, München of Dresden waarna je veelal via Parijs doorvliegt naar een van de bestemmingen wereldwijd.

Wat is er nou leuker dan een goede korting ontvangen op een reis. Air France heeft op dit moment weer een aardige actie, een zogenaamde exclusief online voordeel. Hierbij maak je een reis naar een verre bestemming van Air France en vertrek je vanuit Duitsland. De korting is nog maar even geldig, dus maak gauw je keuze! Wat moet je doen? Zoals gezegd geeft Air France een korting op longhaul reizen vertrekkend vanuit Duitsland. Hierna kies je je favoriete bestemming. Bijvoorbeeld voor in de zomerperiode of wellicht al verder in het jaar. Vertrek dus bijvoorbeeld vanaf Düsseldorf, München of Dresden waarna je veelal via Parijs doorvliegt naar een van de bestemmingen wereldwijd. Het ticket (zonder belastingen) moet €160,- kosten. Een ticket dat dus maar een paar euro kost zonder belastingen levert je geen €50,- korting op. Boekingen maak je op de website van Airfrance.de. Als je alles hebt ingevuld kom je uiteindelijk op de betaalpagina waar je de promocode invult die je €50,- oplevert. Air France geeft op haar website aan dat het maar een beperkt aantal kortingen vergeven worden, namelijk 200. De kortingscode is SPRING2020.

Het ticket (zonder belastingen) moet €160,- kosten. Een ticket dat dus maar een paar euro kost zonder belastingen levert je geen €50,- korting op.  Boekingen maak je op de website van Airfrance.de. Als je alles hebt ingevuld kom je uiteindelijk op de betaalpagina waar je de promocode invult die je €50,- oplevert. Air France geeft op haar website aan dat het maar een beperkt aantal kortingen vergeven worden, namelijk 200. De kortingscode is SPRING2020.

Voorbeelden

Hieronder zetten we twee voorbeelden voor je op een rijtje. De eerste reis gaat naar Antanarivo in Madagaskar. Deze tropische bestemming is redelijk geprijsd op verschillende momenten, namelijk zo’n €660,-. Met de €50,- korting van Air France kost het je dus net iets meer dan €600,-. Een goede prijs al zeg ik het zelf. Ook in de zomerperiode is er beschikbaarheid, maar wel iets minder.

Deze diashow vereist JavaScript.

De andere bestemming gaat naar Havana in Cuba. Deze andere zonnige bestemming kun je bereiken voor zo’n €500,-. Echter als je gebruik wilt maken van de korting moet je soms net iets meer betalen om aan de €160,- ticketkosten te komen. Kijk dus goed of het de €50,- kortingscode waard is om voor het ticket te betalen. Of dat het ticket sowieso al voordeliger is op bijvoorbeeld een ander tijdstip of dag. Met een beetje puzzelen kun je overigens wel een extra overstap in Amsterdam inbouwen. Waardoor je net wat meer XP en Miles kunt sparen. Hopelijk zit er iets voor je tussen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Enkele voorwaarden

Maar net zoals bij elke actie zijn er een aantal voorwaarden. Eerder in dit artikel hebben we er al een aantal genoemd, maar de belangrijkste zullen we hier even opsommen:

 • Boek voor 12 maart 2020, je hebt dus nog maar even,
 • Reis voor 28 februari 2021, dat is dus nog wel even,
 • Geldig op vluchten door Air France of HOP!,
 • Je ticketprijs exclusief taxen moet €160,- zijn,
 • De code is alleen geldig via Airfrance.de,
 • Boekingsklasse is economy.

Vergeet aan het eind van het boekingsproces de kortingscode SPRING2020 niet in te vullen. Deze wordt namelijk niet automatisch ingevuld!

Beeldmateriaal & Bron: Air France

Reacties

 1. Bart zegt

  Voor degenen die deze code willen gebruiken: ik heb zojuist twee retourtjes Berlijn – Amsterdam geboekt. Totaal prijs voor twee personen 290€ waarvan 169€ zonder belasting. Ik kon de code gewoon gebruiken.
  Blijkbaar dus ondanks de voorwaarden ook gewoon voor Europese vluchten te gebruiken en te combineren over meerdere personen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *