Air France Duitsland geeft je €40,- korting op je ticket1 min leestijd

Nieuwe Business Class cabine in de Boeing 777-300 van Air France (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je een ticket boekt via de Duitse website van Air France dan krijg je €40,- korting op je ticket voor vluchten van Air France en KLM. De vluchten moeten in Duitsland starten en gelden voor KLM, HOP! en Air France vluchtnummers.

€40,- korting bij Air France & KLM

Als je uiterlijk 11 december 2022 een ticket boekt dan krijg je dus €40,- korting. Je moet uiterlijk op 30 juni 2023 vertrekken en dat is ook de datum dat de laatste retourvlucht mag zijn. Vrijwel alle bestemmingen wereldwijd komen in aanmerking, met uitzondering van China en Mauritius.  Om van deze korting gebruik te kunnen maken dien je de kortingscode ADVENTSALE of XMASGIFT40 in te voeren bij ‘enter a voucher of discount code’ tijdens het boeken. Het is alleen geldig voor een vertrek vanaf een Duitse luchthaven, zoals bijvoorbeeld Düsseldorf of Frankfurt.

Air France Sale

Om in aanmerking te komen voor de korting moet het ticket voor toeslagen en belastingen minstens €160,- kosten. Vluchten met een AF of KL vluchtnummer komen in aanmerking voor de korting. Deze mogen uitgevoerd worden door Air France, HOP! en KLM. Alle codeshare vluchten komen niet in aanmerking voor de korting. De korting is tevens alleen geldig op reizen in Economy Class en Business Class, dus bijvoorbeeld niet voor de nieuwe Premium Comfort cabine van KLM.

Er is een beperkt aantal kortingscodes beschikbaar. Alle voorwaarden kun je vinden op de website van Air France.

Air France B777-200 (©Air France)

Afbeeldingen ©AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *