Air Antwerp vliegt dit jaar niet meer vanaf Antwerpen1 min leestijd

Fokker 50 van Air Antwerp (Bron: Air Antwerp)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air Antwerp is vanwege het Coronavirus al enige tijd gestopt met het uitvoeren van vluchten tussen Antwerpen en Londen City. Het was de bedoeling dat de vluchten in september weer van start gingen, maar nu blijkt dat de Air Antwerp tot 2021 niet meer vliegt.

Air Antwerp voert tot 2021 geen vluchten uit

De eerste geplande vlucht is nu op zondag 3 januari 2021. Vanaf die datum wil de luchtvaartmaatschappij weer de vluchten WP140 en WP141 uitvoeren. De middagvluchten met vluchtnummers WP100 en WP101 zijn tot nader order geschrapt. Uiteraard kan deze planning nog wijzigen, dus controleer voor vertrek altijd het laatste reisadvies en de mogelijke (in)reisbeperkingen.

De tickets voor de vluchten in 2021 zijn al te koop via de eigen website van de luchtvaartmaatschappij. Zij bieden daarvoor twee ticketsoorten aan; namelijk Economy/Basic en Economy/Flex. Bij Economy/Basic is handbagage en ruimbagage inbegrepen en bij de Flex optie kun je het ticket wijzigen. Ook is het mogelijk om via KLM tickets te kopen.

KLM heeft een codeshare met Air Antwerp op deze route. Hierdoor kun je ook Flying Blue miles sparen als je vliegt met deze luchtvaartmaatschappij. Je moet dan wel een vlucht boeken met een KL vluchtnummer. Met een standaard ticket ontvang je 312 miles en voor een flexticket ontvang je 668 miles. Ook spaar je voor een enkele reis tussen Antwerpen en London City 5XP. Deze tickets kun je kopen via de website van KLM.

Fokker 50 van Air Antwerp (Bron: Air Antwerp)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *