Aeromexico schakelt over op avondvluchten op Schiphol1 min leestijd

Aeromexico 787 Amsterdam

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aeromexico gaat vanaf 31 maart 2024 weer laat op de avond vliegen van Schiphol naar Mexico-Stad. Op dit moment vinden deze vluchten in de middag plaats. Net als het vorige zomerseizoenen vliegt de Mexicaanse maatschappij weer dagelijks op Schiphol.

Aeromexico weer in de avond vanaf Schiphol

Aeromexico vliegt in het zomerseizoen laat in de avond vanaf Schiphol omdat dit volgens de maatschappij meer voordelen voor de passagiers zou opleveren. Het is dan namelijk veel rustiger op Schiphol. Vanaf 31 maart vertrekt vlucht AM26 volgens de website van Aeromexico om 22.25 uur vanaf Schiphol om vervolgens om 2.20 uur lokale tijd de volgende dag aan te komen in Mexico-Stad. Met deze aankomsttijd hebben passagiers volgens Aeromexico een betere aansluiting op andere vluchten. De terugvlucht met vluchtnummer AM25 vertrekt in het zomerseizoen om 23.55 uur lokale tijd vanuit Mexico-Stad en komt de volgende avond om 18.35 uur aan op Schiphol.

AeroMexico, Schiphol
Aeromexico gaat vanaf 31 maart weer in de avond van Schiphol naar Mexico-Stad vliegen. (Foto: InsideFlyer – Marco)

Boeing 787 Dreamliner

Op de route tussen Schiphol en Mexico-Stad vliegt Aeromexico met een Boeing 787-9 Dreamliner. In dit toestel is plaats voor in totaal 274 passagiers waarvan 36 in Business Class en 274 in Economy Class. Aeromexico is net als KLM en Air France lid van SkyTeam. Vanaf Mexico-Stad heb je aansluiting op verschillende bestemmingen in Mexico zelf en andere bestemming in Latijns-Amerika. Onlangs schreven we ook nog een review over een regionale vlucht in Economy Class met deze Mexicaanse maatschappij. Van deze vlucht op een Boeing 737 Max 9 kun je in dit artikel een review lezen.

Uitgelichte afbeelding: (Schiphol Group)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *