AccorHotels Super Sale: 30% korting + gratis ontbijt

AccorHotels Super Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

AccorHotels heeft nu een interessante aanbieding voor leden van Le Club AccorHotels. Voor leden van het loyaliteitsprogramma geldt namelijk een korting van 30% op de overnachting en gratis ontbijt voor twee personen. De aanbieding is wereldwijd geldig bij meer dan 2.800 hotels van diverse merken. Dit is zeker een interessante aanbieding, aangezien AccorHotels een groot aanbod van hotels heeft van goed betaalbaar tot zeer luxueus.

Le Club AccorHotels

De aanbieding is alleen geldig voor leden van Le Club AccorHotels. Maar niet getreurd. Lid worden is gratis en geeft meteen de mogelijkheid om Status en Rewards punten te sparen. Met het sparen van Status punten kun je privileges verdienen. Naarmate je Status vordert krijg je bijvoorbeeld een gratis welkomstdrankje bij aankomst in het hotel of een upgrade naar een luxere kamer. Met Rewards punten kun je sparen voor korting op bijvoorbeeld hotelovernachtingen. Zo geeft het inwisselen van 2.000 punten een korting van 40 euro. Meer weten over hoe Le Club AccorHotels precies werkt? Dat lees je in deze handleiding.

Het portfolio van AccorHotels anno 2018 (Bron: AccorHotels)
Het portfolio van AccorHotels bevat een grote keuze aan hotels (Bron: AccorHotels)

Hotel Super Sale

De Hotel Super Sale geeft dus 30% korting op overnachtingen en gratis ontbijt. Je kunt boeken via deze speciale website van AccorHotels. Let op dat je inlogt met je Le Club account. De boeking moet uiterlijk 24 mei 2019 gemaakt zijn met een reservering tussen 12 juli en 1 september 2019. Voor hotels in Azië en Australië geldt een uiterlijke verblijfsdatum van 11 juli 2020. Zoals gezegd moet je lid zijn van het loyaliteitsprogramma om te kunnen profiteren van deze actie. Let er op dat bij het inchecken ook gevraagd kan worden naar je lidmaatschapskaart (kan ook via de app). Ook is het goed om te weten dat de aangeboden tarieven niet annuleerbaar zijn. Hieronder twee voorbeelden.

Verblijf bijvoorbeeld in het Ibis London Heathrow Airport met 30% korting en gratis ontbijt (Bron: AccorHotels)
Verblijf bijvoorbeeld in het Ibis London Heathrow Airport met 30% korting en gratis ontbijt (Bron: AccorHotels)
Verblijf bijvoorbeeld in het Ibis Sofitel Beijing Central met 30% korting en gratis ontbijt (Bron: AccorHotels)
Verblijf bijvoorbeeld in het Ibis Sofitel Beijing Central met 30% korting en gratis ontbijt (Bron: AccorHotels)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *