Accor Private Sale Promotie

accor private sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Er is een nieuwe Accor Private sale van start gegaan. Tijdens deze promotie kan je overnachtingen boeken bij alle hotels van de Accor keten. De korting en prijs zijn afhankelijk van het land en de periode.

Deze promo loopt tot en met 23 november 2017 en is geldig voor overnachtingen tot in november 2018. Maar dit verschilt per regio.

Aanbod

Wanneer we kijken op de site dan zien we een ontzettend groot aanbod qua hotels. Over de hele wereld verspreid kan je hotels boeken. De korting kan oplopen tot 50 procent. Zoals je hieronder kan zien, verschillen de voorwaarden enorm.

In Zwitserland kan je twee nachten boeken en je betaalt dan maar voor één nacht. In Zuid-Europa krijg je tot 35 procent korting en in de Benelux loopt de korting op tot 40%.

accor private sale

Nu zocht ik een voorbeeld in de Benelux en kwam daarbij op Rotterdam uit. Daar is te zien dat je een vaste prijs betaalt en daarvoor kan je 2 nachten verblijven.

accor private sale

In andere Europese landen is het aanbod weer anders. Zo kan je in Duitsland, Oostenrijk en Zweden 3 nachten boeken en hoef je er slechts voor 2 te betalen.

accor private sale

Op het Afrikaanse continent en in het Midden-Oosten zijn de kortingen tot 50 % te vinden.

accor private sale

In Azië kan je overnachtingen boeken tot en met 30 november 2018! Dit kan interessant zijn als je nu al een trip aan het organiseren bent voor volgend jaar.

accor private sale

Gaan jullie gebruik maken van deze promotie? Waar gaan jullie overnachten? Laat het ons weten via een reactie op dit artikel of deel je mening op ons forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *