Accor opent nieuw Mercure hotel in Antwerpen

Mercure, Accor, Antwerp City South

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor heeft gisteren een nieuw Mercure hotel in Antwerpen geopend. Het Mercure Antwerp City South is het zesde hotel van de Franse hotelketen in Antwerpen. Het nieuwe hotel telt 211 kamers en is gevestigd aan de Desguinlei 94, in het zuiden van de stad. Het nieuwe hotel is het tweede Mercure hotel in Antwerpen. In totaal heeft de hotelketen nu 162 hotels in België, waarvan er dus nu 6 in Antwerpen gevestigd zijn.

Sterke speler binnen Europa

Mauritz van Zwol, General Manager van het Mercure Antwerp City South, is erg blij met de opening van het hotel. Ze laat trots weten dat Mercure een sterke speler is binnen Europa en dat de brand herkenbaarheid oproept. Ook laat ze weten dat de lokale authentieke beleving belangrijk is in de Mercure hotels. Dat is zichtbaar in de uitstraling van het hotel, de afbeeldingen aan de muur van hoogtepunten in de stad en de lokale gerechten die het hotel aanbiedt. “Ik kijk ernaar uit om de eerste gasten te verwelkomen in het nieuwe Mercure Antwerp City South en hen de gastvrijheid en hoogwaardige services te laten ervaren die zij van Accor gewend zijn”, laat van Zwol weten.

Mercure, Accor, Antwerp City South
Standaard kamer.

Met de opening van het nieuwe Mercure hotel blijft Mercure een sterke speler in de Belgische markt. “België is voor Accor een belangrijke groeimarkt. Daarom blijven we investeren in uitbreiding om onze gasten een aangenaam verblijf te bieden”, laat Thomas Dubaere, COO Accor Northern Europe weten. Naast de twee Mercure hotels heeft Accor o.a. ook het Ibis Antwerpen Centrum en het Ibis Budget Antwerpen Centraal Station in Antwerpen.

Afbeeldingen: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *