Accor Exclusieve Sale Week 29

Accor Private Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke week heeft Accor een exclusieve sale voor Le Club Accor leden. De Accor Exclusieve Sale kun je alleen boeken op AccorHotels.com. Ditmaal zijn er diverse hotels in de aanbieding in Italië en Frankrijk. De kortingen kunnen tijdens de Exclusieve Sale oplopen tot 50% en de aanbiedingen voor deze week kun je boeken tot aanstaande maandagnacht 00:00 uur.

Accor Exclusieve Sale

De hotels die onder Le Club Accor vallen zijn: Sofitel, Pullman, MGallery, Grand Mercure, The Sebel, Novotel, Mercure, Mama Shelter, Adagio, ibis, ibis Styles, ibis budget, hotelF1 en Thalassa Sea & Spa. Hieronder kun je alle steden vinden met het bijbehorende kortingpercentage. Je kunt boeken via deze website van Le Club Accor en daar kun je ook de beschikbaarheid en prijzen vinden. Over het algemeen is de beschikbaarheid goed.

Accor Exlcusieve Sale Goede Deal

Deze week krijg je bij geen hotel 50% korting. Deze week krijg je bij alle hotels die mee doen aan deze Accor Exclusieve Sale 40% korting. Indien je een bestemming en hotel wil boeken in een van de aangeboden regio’s, dan is het mooi meegenomen als je deze met korting kunt boeken. Controleer ook altijd de reguliere prijzen, want deze zijn soms lager dan die van de Exclusieve Sale.

Frankrijk

Accor Exclusieve Sale Frankrijk

Accor Exclusieve Sale Frankrijk

Italië

Accor Exclusieve Sale Italie

Accor Exclusieve Sale Italie

Accor Exclusieve Sale Voorwaarden

De korting zal worden gerekend op basis van het volle tarief en kunnen varieren van 30%, 40% of 50% op geselecteerde data. De prijs is geldig voor 1 of 2 personen en kunnen voor 1, 2 of 3 nachten worden geboekt. Je moet minimaal 15 dagen van te voren boeken om gebruik te maken van deze sale. Je moet Le Club Accor lid zijn en je kunt je gratis aanmelden via de website van Le Club Accor. Je kunt de hotels voor de exclusieve sale alleen boeken via de website van Accor. Je kunt met de kamers die je met deze sale boekt Le Club Accor punten verdienen en je eventuele status voordelen gebruiken. Je kunt echter niet je gespaarde punten gebruiken om het hotel te boeken. De volledige voorwaarden kun je hier vinden op de site van Accor.

Ga jij een hotel boeken uit de Accor Exclusieve Sale? Laat het hieronder of op het Insideflyer forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *