Accor app biedt nu ook diensten op maat aan

accor diensten

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nadat Accor enkele maanden geleden al aangekondigd had onder andere day rooms aan te bieden, is de mogelijkheid om deze te boeken nu ook aan de Accor app toegevoegd.
Day rooms zijn, de naam zegt het al, kamers die je overdag gebruikt en tegen de avond weer verlaat. Dergelijke kamers zijn vooral populair in luchthavenhotels. Je kan er je even opfrissen of een uiltje knappen tussen twee vluchten door. En hotels kunnen zo ook iets bijverdienen aan kamers die tijdens de dag toch grotendeels leeg blijven.
accor app Tot op heden kon je deze day rooms niet online boeken, maar dankzij de laatste update aan de Accor app kan dat nu dus wel.  Je kan een kamer voor 3, 6 of 9 uur boeken. De kamers kan je ook boeken als werkkamer, wat iets goedkoper is. Hoewel het er niet bijstaat in de voorwaarden veronderstel ik dat je dan geen gebruik kan maken van de douche/bad of het bed in de kamer.

Sporten? Of toch maar lekker gaan eten?

Tegelijkertijd zijn er ook nog een paar andere diensten beschikbaar gemaakt om te boeken via de app. Zo kan je ook toegang tot de sportzaal van het hotel reserveren (op dit moment enkel in Frankrijk), of een tafeltje in een aantal van de restaurants verbonden aan Accor hotels boeken.
 accor app
Met deze reservaties verdien je ook Accor Le Club (status)punten. Dit is natuurlijk mooi meegenomen voor jouw status binnen Le Club.  Helaas lijkt de update nog niet echt stabiel te zijn. Ik kreeg namelijk meerdere foutmeldingen toen ik probeerde door te klikken op restaurants of een fitness ruimte zocht.  Misschien dat de Franse laissez faire attitude hier een rol in speelt… Hopelijk worden de bugs in de Accor app er tijdens komende updates uitgefilterd, want deze opties zijn echt wel een interessante toevoeging aan het aanbod van de Accor groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *