Alle AAdvantage leden voortaan eerder aan boord2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

AAdvantage leden zonder status mogen voortaan eerder aan boord op vluchten van American Airlines. AAdvantage blijft met positieve ontwikkelingen komen. Vorige week introduceerde het programma al de Choice Rewards voor Platinum Pro en Executive Platinum leden.

AAdvantage leden voortaan in boarding groep 6

Vanaf woensdag 16 december krijgen alle AAdvantage leden meer prioriteit bij het instappen ten opzichte van andere passagiers. Zo ben je voortaan als lid van het programma minimaal verzekerd van groep 6 bij het boarden. Dit geldt zelfs voor basic economy passagiers. American Airlines heeft dit besluit genomen om meer leden binnen te krijgen in het AAdvantage programma. Je kunt via deze link een account aanmaken voor AAdvantage. Het is echter niet bekend voor hoelang dit zal gelden. American Airlines heeft in totaal 9 boarding groepen. De eerste 5 groepen zijn alleen voor first- en business class en eliteleden, terwijl de groep 6 t/m 9 gelden voor alle andere passagiers.

AAdvantage, American Airlines, boarding

Met deze verandering krijgen AAdvantage leden zonder status een extra voordeel ten opzichte van de passagiers die geen lid van het programma zijn. Normaliter hoeven passagiers in groep 6 ook niet hun handbagage te laten controleren aan de gate. Het AAdvantage programma komt deze dagen met het ene positieve nieuws na het andere. Vorige week schreven we ook al dat Platinum Pro leden voortaan de oneworld Emerald tier krijgen. Vanaf vandaag krijgen AAdvantage leden zonder status dus een extra voordeel en dat zullen veel passagiers zeker waarderen.

Nieuws van American Airlines
AAdvantage leden zonder status mogen voortaan eerder aan boord.

Conclusie

Vanaf 16 december mogen AAdvantage leden zonder status eerder aan boord van het vliegtuig. American Airlines heeft dit besluit genomen om te zorgen dat meer mensen lid worden van het AAdvantage programma. Het is echter niet bekend voor hoelang dit zal duren. Bestaande passagiers zullen dit zeker waarderen, aangezien iedereen graag eerder aan boord wil en niet extra wil wachten aan de gate. Daarnaast is het aanmelden voor het AAdvantage programma geheel gratis.

Uitgelichte afbeelding: American Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *