Qatar Airways Privilege Club Korting1 min leestijd

qatar airways privilege club korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Meerdere malen per jaar zijn er bij Qatar Airways verschillende promoties te vinden. Nu is er een korting! De Qatar Airways Privilege Club korting is blijkbaar niet enkel voor leden. Deze kortingscode is geldig voor alle boekingen gemaakt vanaf 13 tot en met 26 december 2016.

De reisperiode loopt van 11 januari tot en met 14 juni 2017. Dit geldt voor zowel vluchten, hotels als huurwagen die je via de site van Qatar Airways kan boeken. De code die je dient te gebruiken is THANKYOU2016. Deze dien je in te vullen in het veld “Promo code”.

qatar airways privilege club korting

Vluchten boeken

Bij het boeken van een vlucht krijg je in het overzicht meteen te zien welke fares er onder deze promotie vallen. Deze zijn te herkennen aan de rode ster.

qatar airways privilege club korting
Let op de prijzen met de rode ster!

Voor een retour in business class van Parijs naar Colombo (Sri Lanka) betaal je iets minder dan 2000 euro na aftrek van de korting.

qatar airways privilege club korting
Iets minder dan 2000 euro!
qatar airways privilege club korting
Iemand die naar Sri Lanka wil vliegen in business class?

Niet enkel business class

De kortingscode is niet alleen geldig voor vluchten in business class. Je ziet namelijk ook bij de economy class tickets dat er kortingen zijn. Het gaat om een korting van 10% op economy class tickets. Indien je business class boekt, dan krijg je een korting van 15%.

Deze kortingsactie is gebonden aan een aantal voorwaarden die je hieronder (in het Engels) kan terugvinden.

qatar airways privilege club korting
De kleine lettertjes…

Zijn jullie van plan om gebruik te maken van deze Qatar Airways Privilege Club korting? Misschien dat jullie al trip voor 2017 aan het plannen zijn, we zijn benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *