Verdien 2.000 bonusmiles als nieuw lid bij Emirates SkyWards2 min leestijd

Emirates Boeing 777-300ER nieuwe livery

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Emirates heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je als nieuw lid bij SkyWards 2.000 bonusmiles kunt verdienen. Vorig jaar kwam de Golfmaatschappij ook al met gratis Wi-Fi voor SkyWards leden.

2.000 bonusmiles als nieuw lid bij Emirates

Het mooie aan deze promotie is ook dat er geen vereisten zijn. Je dient alleen een account aan te maken via deze link. Vervolgens krijg je de 2.000 bonusmiles bijgeschreven. De promotie is nog geldig t/m 31 maart 2025. Bij het registreren dien je wel de code CONDER in te voeren. Het enige nadeel aan Emirates SkyWards is dat deze miles al na 12 maanden verlopen. Het maakt daarbij niets uit of je nu activiteit op je account hebt gehad of niet. Eert was deze periode maar liefst 36 maanden. Emirates heeft dus besloten om dit te verkorten van 3 naar 1 jaar. Miles verdienen bij Emirates is dus tegenwoordig alleen interessant als je al vrij snel meer miles bij elkaar weet te sparen en deze dan ook nog eens allemaal binnen een jaar op een goede manier weet in te zetten.

Dit is de nieuwe Emirates Business & Premium Economy Class in de Boeing 777
Verdien 2.000 bonusmiles als welkomstbonus bij Emirates SkyWards. (Foto: Emirates)

Deze promotie biedt Emirates aan in samenwerking met Condor. Deze maatschappij heeft zelf geen frequent flyer programma maar werkt wel samen met Emirates.

Emirates SkyWards miles gebruiken

Je dient dus wel al een goede besteding van je miles in gedachten te hebben. Ook dien je deze dus binnen een jaar te besteden voordat ze vervallen. Naast dat je deze miles kunt inzetten voor awardvluchten, kun je ze ook inzetten voor upgrades. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk een upgrade komen van economy naar business class of van business class naar first class. In tegenstelling tot andere maatschappijen is er bij Emirates vaak nog ruimte beschikbaarheid om te upgraden.

Uitgelichte afbeelding: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *