Wizz Air hervat vluchten vanuit Charleroi naar Moldavië2 min leestijd

Review: Low Budget met Wizz Air van Eindhoven naar Boedapest | Airbus A320

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Low-cost maatschappij Wizz Air heeft afgelopen donderdag bekend gemaakt om vanaf 19 december weer te gaan vanuit Charleroi op Moldavië. Twee jaar geleden hervatte de Hongaarse low-cost maatschappij ook al de vluchten tussen op deze route.

Wizz Air weer naar Moldavië

Vorig week heeft Wizz Air bekendgemaakt dat de maatschappij weer gaat vliegen tussen Brussels South-Charleroi Airport en de Moldavische hoofdstad Chișinău. Het is de bedoeling dat de maatschappij vanaf 19 december 2024 twee maal per week tussen beide steden gaat vliegen. Je kunt op dit moment al tickets boeken via de website van Wizz Air. Het is de bedoeling dat de maatschappij op donderdag en zondag gaat vliegen. De heenvlucht vertrekt om 9.05 uur vanuit Charleroi en komt vervolgens om 12.50 uur lokale tijd aan in Chișinău. De terugvlucht vertrekt om 6.00 uur lokale tijd vanuit Chișinău en komt vervolgens om 8.05 uur aan op de luchthaven van Charleroi.

Review: Low Budget met Wizz Air van Eindhoven naar Boedapest | Airbus A320
Wizz Air gaat weer vliegen tussen Charleroi en de Moldavische hoofdstad Chișinău. (Foto: InsideFlyer – Marco)

Chișinău is de hoofdstad van Moldavië en is veruit de grootste stad van dit Oost-Europese land. Naast de vluchten vanuit Charleroi, kun je er ook voor kiezen om met FlyOne te vliegen vanuit Amsterdam, Düsseldorf of Frankfurt.

Ook Volotea op Charleroi

Wizz Air zal de komende maanden echter niet de enige maatschappij zijn die op de luchthaven van Charleroi een nieuwe route aanbiedt. Ook de Spaanse low-cost maatschappij Volotea gaat namelijk op deze luchthaven vliegen. Vanaf februari zal Volotea namelijk vanuit Charleroi naar het Franse Bordeaux vliegen.

Uitgelichte afbeelding; InsideFlyer – Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *