Air Transat stopt met de route naar Montreal1 min leestijd

A321neoLR-Take-Off-Air Transat

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air Transat stopt volgend jaar zomer mer de route tussen Amsterdam Airport Schiphol en Montreal. Wel blijf de Canadese luchtvaartmaatschappij actief met de vluchten naar Toronto.

Air Transat stopt met Montreal, verder met Toronto

Air Transat is alleen actief met vluchten naar Nederland in de zomerdienstregeling. Afgelopen periode vloog de luchtvaartmaatschappij zeven keer per week van Amsterdam Airport Schiphol naar Montreal en Toronto.

Uit de dienstregeling blijkt dat de route naar Montreal vanaf volgend jaar dus niet meer beschikbaar is. In plaats daarvan gaat Air Transat vaker vliegen naar Toronto.

Vanaf 3 juni 2025 vliegt Air Transat in plaats van vier keer per week, zes keer per week naar deze bestemming in Canada. Tussen 19 juni en 17 september 2025 vliegt de luchtvaartmaatschappij dagelijks op de route. Vanaf 19 september 2025 vervallen er twee wekelijkse vluchten tot het einde van de zomerdienstregeling.

Air Transat Club Class

Met een Airbus A321LR

Op de route zet de luchtvaartmaatschappij een Airbus A321LR in. In dit toestel staan 187 stoelen in Economy Class. Passagiers kunnen daarbij kiezen uit een stoel in een 3-3 opstelling. In Club Class zijn twaalf stoelen beschikbaar, die in een 2-2 opstelling staan. Passagiers die reizen in Club Class krijgen ook prioriteit bij het inchecken en het instappen.

In de Airbus A321LR is voor iedere passagier ook een persoonlijk entertainmentscherm beschikbaar. Er zijn ook usb-poorten beschikbaar op elektronische apparaten op te laden.

Bron foto’s: Air Transat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *