Transavia opent boekingen voor zomer 20253 min leestijd

Review Retourtje Eindhoven - Kopenhagen met Transavia | Economy Class | Boeing 737-800

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Waarschijnlijk denk je op dit moment nog niet aan witte zandstranden en zonnen op een ligbedje aan het zwembad. Transavia heeft echter al wel de zomer in de bol: vanaf deze week is het namelijk mogelijk om goedkope vliegtickets voor de zomer van 2025 aan te schaffen. De prijzen starten bij € 49 per persoon per enkele reis. 

Zomerdienstregeling 

Veel maatschappijen maken deze periode weer meer bekend over de nieuwe (en huidige) bestemmingen voor de zomerdienstregeling. Zo zet SAS komende zomer weer in op Seattle. En Virgin Atlantic gaat vliegen naar Accra en Riyad als nieuwe bestemmingen. Ook Transavia doet een duit in het zakje met Triëst en Londen Stansted als nieuwe verbindingen vanuit Rotterdam/The Hague Airport.

Zomerseizoen Transavia geopend

Vanaf deze week is het zomerseizoen bij Transavia ook weer ‘geopend’. Dat wil zeggen dat de vliegtickets voor veel bestemmingen nu ook voor de zomer van 2025 te boeken zijn. De prijzen starten doorgaans bij € 49 per persoon per enkele reis. Dit jaar vliegt de low cost carrier nog vanaf € 39 per enkel ticket vanuit Brussels Airport. Maar daar lijkt vanaf volgend jaar een eind aan te komen. Ook bij onze zuiderburen ligt de vanaf-prijs dan op € 49. 

Goedkope Transavia bestemmingen met vertrek uit Amsterdam zijn onder meer Innsbruck, Salzburg, Tirana, Nice, Split, Verona en Ljubljana. Vliegtickets voor deze bestemmingen beginnen bij € 89 per enkele reis. Vanuit Brussel is Alicante voor € 49 te boeken en Malaga voor € 54. Een reis vanuit Eindhoven start bij € 49 voor tickets naar onder meer Bilbao, Kopenhagen, Praag, Oslo en Rijeka. Voor Rotterdam starten de prijzen bij € 74. Je reist dan naar bijvoorbeeld Girona, Londen, Bergerac, Perugia, Milaan-Bergamo, Pula, Triëst en Zadar. Liever vanuit Rotterdam naar het populaire Ibiza? Dat kan vanaf € 77. 

De Transavia tickets voor de zomer van 2025 zijn te boeken met een reisperiode van april tot en met oktober 2025. Het goedkoopste vlieg je vanuit Brussels Airport (BRU) en Eindhoven Airport (EIN), gevolgd door Rotterdam/The Hague Airport (RTM) en Schiphol (AMS). Er is nog meer dan genoeg beschikbaarheid. 

Bagage

Let erop dat er beperkingen gelden voor het meenemen van (hand)bagage. Bij Transavia mag je (nog) wel gratis één stuk handbagage meenemen (van max. 40 x 30 x 20 cm). Denk bijvoorbeeld aan een kleine rugzak of handtas. De handbagage mag maximaal 10 kg wegen. Op de website van de maatschappij valt te lezen dat een paraplu, wandelstok en 1 tas met duty free items altijd mee aan boord mag. 

Benieuwd naar onze ervaringen met Transavia? Check dan eens de Boeing 737 review van de vlucht van Praag naar Eindhoven. En bekijk zeker de review video op ons YouTube kanaal.

Transavia Holidays

Geen zin om alles apart te boeken voor je reis? Transavia Holidays biedt de mogelijkheid om vlucht, hotel en autohuur in één keer te boeken. De prijzen starten vanaf € 149 voor een reis naar Portugal (vliegreis en hotel inbegrepen). Ook voor een pakketreis in de zomer kun je vanaf nu dus terecht op de website. 

Andere populaire Transavia Holidays reizen gaan naar Spanje, Frankrijk, IJsland, Turkije en Griekenland. Maar ook de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai), Schotland, Cyprus en Marokko staan hoog op het lijstje bij veel vakantiegangers. 

Bron foto’s: InsideFlyer – Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *