KLM voorziet derde Boeing 777-200ER van nieuwe cabines2 min leestijd

KLM introduceert nieuwe World Business Class-stoelen in de B777-300/200 Air France korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM voorziet alle Boeing 777-200ER toestellen van de nieuwe Premium Comfort en World Business Class cabines. Op dit moment zijn er drie toestellen van dit type omgebouwd.

Nieuwe Premium Comfort en World Business Class

In de nieuwe Premium Comfort cabine hebben passagiers vergeleken met Economy Class meer ruimte, een bredere stoel en een uitgebreidere service. De passagiers in deze premium cabine ontvangen ook een een amenity kit.

In de nieuwe World Business Class stoelen staan alle stoelen in een 1-2-1 opstelling. Deze passagiers hebben nu direct toegang tot het gangpad. Ook is er een deur bij de stoel geïnstalleerd voor extra privacy. Persoonlijke apparaten kunnen draadloos opgeladen worden.

De afgelopen maanden zijn alle Boeing 777-300ER toestellen van KLM voorzien van de nieuwe Premium Comfort en World Business Class cabines. Nu is het de beurt aan de kleinere Boeing 777-200ER toestellen, waarvan er nu drie vliegen met de nieuwe cabines aan boord.

KLM Premium Comfort cabine

KLM voorziet drie Boeing 777-200ER van nieuwe cabines

Het eerste Boeing 777-200ER toestel dat de nieuwe cabines aan boord kreeg was het toestel met registratie PH-BQH. Daarna was het de beurt aan het toestel met registratie PH-BQF.

Op dit moment is ook het toestel met registratie PH-BQE voorzien van de nieuwe cabines. Dit toestel is deze week voornamelijk ingezet op de routes naar Noord-Amerika.

Sinds deze week staat het toestel met registratie PH-BQC op Amsterdam Airport Schiphol om omgebouwd te worden. De ombouw neemt ongeveer twee weken in beslag. KLM verwacht dit jaar de volledige Boeing 777-200ER vloot omgebouwd te hebben.

Afbeeldingen ©KLM

Reacties

  1. Boudewjin zegt

    Ik moet zeggen dat ik de nieuwe 777-WBC stoelen de beste en fijnste uit het KLM assortiment vindt. Net even wat ruimer dan die in de 787, met name in de full-flat schouderpositie. Wel vond ik de 3-punts gordel wat aan de strakke kant, maar die kan je gelukkig omzetten naar 2-punts tijdens de vlucht.
    Wel zijn deze opstellingen niet heel gezellig als je met 2 personen reist omdat je in de middenpositie redelijk ver van elkaar zit. Aan het raam is eigenlijk ongeschikt als je contact met je medereiziger wil hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *