50% Cash-Back bij aankoop op La Collection van Le Club AccorHotels2 min leestijd

50% Cash-Back bij aankoop op La Collection

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Verschillende loyaliteitsprogramma’s zijn aanwezig binnen de hotelwereld. Hotels als Ibis, Novotel en Mercure zijn aangesloten bij het bekende loyaliteitsprogramma Le Club Accor Hotels. Met je overnachtingen spaar je alleen niet voor een hogere status doormiddel van nachten en statuspunten, maar je spaart ook Rewards-punten.  De nachten en statuspunten helpen je om van Classic via Silver en Gold naar Platinum groeien.

De Rewards-punten kon je in eerste instantie gebruiken voor kortingen op overnachtingen bij een van de duizenden hotels die zijn aangesloten bij Le Club Accor Hotels. Voor iedere 2000 Rewards-punten krijg je €40,- korting op je verblijf. Echter is sinds een korte tijd ook een webshop geopend, genaamd La Collection. In de webshop van Le Club Accor Hotels kun je verschillende artikelen, van wonen tot reizen en boeken, aanschaffen. Bij La Collection kun je betalen met euro’s en gespaarde Rewards-Punten. Leuk is dan ook de actie die Le Club Accor Hotels op dit moment heeft. Je krijgt hierbij namelijk 50% Cash-Back.

Hoe werkt het?

Om gebruik te maken van de Cash-Back actie bij La Collection, de webshop van Le Club Accor Hotels, moet je lid zijn van het loyaliteitsprogramma. Ongeacht de status (Classic, Silver, Gold of Platinum) kun je deelnemen aan deze actie. De actieperiode loopt van 31 januari t/m 17 februari 2019. Tijdens deze actie kun je via deze website van La Collection een aankoop doen die je volledig met Rewards-punten betaalt. 50% van de aankoopprijs krijg je binnen 60 dagen na het verlopen van de actieperiode teruggestort op je Le Club Accor Hotels account.  Let wel op dat je maar één bestelling in aanmerking komt voor deze 50% Cash-Back actie.

Assortiment

Het assortiment op de webshop van La Collection is erg uitgebreid, de kans dat je iets tegenkomt dat je zoekt is dan ook zeker aanwezig. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi Castelijn & Beerens paspoorthoesje van 4.872 Rewards-punten, nu dus voor maar 2.436 Rewards-punten. Een Ritualspakket van 4.747 punten nu voor 2.374 punten. Of wat dacht je van verschillende wereldadapters van 3.678 punten nu voor 1.839 punten.

50% Cash-Back bij aankoop op La Collection

Uitgezonderd van deze actie zijn de ‘Elite Experience’, ‘Hotel Producten’ en ‘In onze hotels aanbiedingen’. Lees de gehele voorwaarden hier.

Beeldmateriaal: La Collection by Le Club Accor Hotels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *