5.000 extra Miles & More bij huurauto

Business Class cabine in de Boeing 777-9 van Lufthansa (Bron: Lufthansa Group)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je ontvangt tot en met 31 juli 2019 maximaal 5.000 extra Miles & More punten als je een huurauto boekt via het Miles & More Hotels & Cars by Points programma. Via dit programma is het ook mogelijk om een huurauto of hotel te betalen met Miles & More. Miles & More is het loyaliteitsprogramma van o.a. Lufthansa.

Extra Miles & More bij Huurauto

Je ontvangt deze extra punten op basis van het huurbedrag. Betaal je tussen de 50 en 249 euro voor je huurauto, dan ontvang je 1.000 Miles & More punten extra. Betaal je tussen de 250 en 499 euro, dan ontvang je 2.000 punten extra. Betaal je meer dan 500 euro voor je huurauto, dan ontvang je er 5.000 extra.

Naast deze extra punten gedurende de promotie, ontvang je ook de 250 standaard Miles & More punten. Je kunt de huurauto boeken via deze pagina. Het advies is wel om altijd te vergelijken met andere aanbieders. Het hoeft namelijk niet altijd de beste deal te zijn.

Hotels & Cars Miles & More

Dubbele punten bij hotelovernachting

Het is ook mogelijk om hotelovernachtingen te boeken via dit programma. Hierbij krijg je dubbele punten die je vervolgens kunt gebruiken in het Miles & More loyaliteitsprogramma. Ook hierbij geldt om altijd te vergelijken om de beste deal te boeken.

Ook biedt de website andere promoties aan, zoals 15% korting als je de punten inwisselt voor een hotelovernachting of huurauto. Echter is het vaak een betere deal om de punten te besteden aan award tickets, maar er zijn altijd mensen voor wie het wel een goede deal kan zijn.

Miles & More Mileage Bargains

Een andere manier om je Miles & More punten te besteden is om een Mileage Bargain te boeken. Met de Miles & More Mileage Bargains kun je vaak flink besparen op je award ticket. Dit loopt op tot een korting van 50% op veel bestemmingen in Europa en daar buiten. Je kunt vertrekken vanuit Duitsland, maar ook diverse landen in Europa. Zoals Nederland, België of het Verenigd Koninkrijk.

Je kunt bijvoorbeeld een ticket boeken naar Luxemburg in economy class voor 15.000 miles retour. Maar ook New York in economy class voor 30.000 miles retour of San Francisco in economy class voor 30.000 miles retour. Andere opties zijn bijvoorbeeld Toronto in business class voor 55.000 miles retour of Kuwait in business class voor 40.000 miles retour.

Alle informatie omtrent deze goedkopere award tickets kun je in dit artikel vinden op InsideFlyer.

Afbeeldingen ©Miles & More/Hotels & Cars by Points

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *