30% korting bij Small Luxury Hotels Of The World (SLH)1 min leestijd

Diamond star of the East ©SLH

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Small Luxury Hotels of the World (SLH) heeft een promotie waarbij je tot 30% kunt besparen op je verblijf. Deze promotie loopt tot 4 januari 2023.

30% korting bij Small Luxury Hotels Of The World

De korting is beschikbaar bij 167 deelnemende hotels van SLH. De 30% korting krijg je voor verblijven van twee nachten of langer in 2023. Je moet daarvoor wel lid zijn van het Invited loyaliteitsprogramma van de keten. Het aanmelden hiervoor kun je gratis doen via de website van SLH.

Als lid van het Invited programma kun je vaak ook eerder inchecken, later uitchecken en is Wi-Fi inbegrepen. Verblijf je vier nachten bij een SLH hotel, dan krijg je de Inspired status en ontvang je ook een gratis ontbijt en een kamerupgrade indien beschikbaar. Bij dertien nachten of meer ontvang je ook een $300,- voucher.

slhinvited

In Nederland kun je een goedkoper verblijf boeken bij Canal House. Dit hotel is gelegen in het centrum van Amsterdam en heeft 23 kamers. Het nieuwe Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park doet ook mee aan deze promotie. Dit is een nieuw vijfsterren hotel en ligt ook in het centrum van Amsterdam. In België kun je verblijven bij De Witte Lelie. Dit hotel heeft 11 suites en ligt in het centrum van Antwerpen.

SLH is sinds een aantal jaar ook een samenwerking aangegaan met Hyatt. Hierdoor zijn er ook veel SLH hotels beschikbaar via Hyatt. Heb je een status bij Hyatt, dan krijg je ook een aantal voordelen bij een SLH hotel. Deze verblijven tellen ook mee voor een eventuele elite status. Je moet hiervoor dan wel direct bij Hyatt boeken, dus je kunt dit niet boeken via de website van SLH.

SLH - Hyatt

Afbeeldingen ©SLH/Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *