Zo ontvang je 15% extra voor je KLM voucher

KLM B787 Dreamliner

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je een voucher aanvraagt bij KLM, dan kan deze 15% meer waard zijn. Dit geldt voor de vouchers die nu worden uitgegeven maar ook voor de vouchers die al zijn uitgegeven. Er zijn echter wel voorwaarden verbonden aan deze extra waarde, bijvoorbeeld dat het alleen geldt voor een vlucht die je uiterlijk 31 oktober 2020 boekt.

KLM voucher 15% extra waard – de voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor de 15% extra moet je een nieuwe vlucht boeken tussen 16 juni en 31 oktober 2020. Deze vlucht moet uiterlijk 15 juni 2021 plaats vinden. Deze extra waarde kan gebruikt worden om een duurder ticket te boeken, maar is niet in te wisselen voor geld.

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat dit alleen geldt als de nieuwe ticketprijs hoger is dan je originele ticket. Is deze lager, dan ontvang je een nieuwe voucher met de overgebleven waarde. Hierover krijg je dan niet de extra 15%.

Als rekenvoorbeeld nemen we een vlucht met een ticketprijs van €600. De voucher zal dan dezelfde waarde hebben als dit ticket. Als je aan de hiervoor genoemde voorwaarden voldoet, kan deze voucher 15% meer waard zijn. In dat geval heeft de voucher een maximale waarde van €690. Boek je bijvoorbeeld een vlucht van €700, dan ontvang je de volledige bonus. Boek je bijvoorbeeld een vlucht van €650, dan ontvang je maximaal €50 als bonus. De overgebleven €40 vervalt dan.

De voucher kun je gebruiken voor een KLM, Delta Air Lines, Virgin Atlantic, Kenya Airways of Air France vlucht. Het moet wel op een KLM of Air France ticket worden uitgegeven. De volledige voorwaarden en updates kun je hier vinden.

In het onderstaande overzicht kun je precies zien wanneer je de extra bonus ontvangt:Flowchart KLM voucher Coronavirus

Gisteren hebben KLM, Transavia en Air France ook duidelijk gemaakt dat je nu het geld terug kunt vragen voor alle geannuleerde vluchten. Dit geldt dus ook voor passagiers met een geannuleerde vlucht voor 15 mei 2020. Meer daarover kun je hier lezen op InsideFlyer.

KLM Gezichtsbescherming

Afbeeldingen ©KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *