Win! 1000 gratis nachten bij IHG

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De IHG groep (bekend van o.a. Holiday Inn, Holiday Inn express, Crown Plaza en Intercontinental hotels) heeft nu een leuke actie waarbij je in oktober kans maakt op één van de duizend gratis overnachtingen. Aanmelden gaat via deze link Hier kun je ook de exacte deelnemersvoorwaarden vinden.

IHG prijsvraag

Wat moet je doen

Simpel. Het enige wat je moet doen is op de speciale website een pin plaatsen op een bestemming naar keuze. Het is niet belangrijk waar je de pin plaatst. Daarnaast moet je enkele persoonlijke gegevens achterlaten, waaronder je IHG lidnummer (overigens kun je ook deelnemen zonder lid te zijn). Deelname is slechts een keer mogelijk per persoon. Registratie moet wel vóór 1 november 2014 plaatsvinden.

IHG belooft niet dat je ook op de plek waar je de pin plaatst een gratis nacht in een IHG hotel krijgt, maar met 4700 IHG hotels wereldwijd is de kans aanwezig dat er ergens in de buurt wel een IHG hotel gevestigd is. De gratis nacht komt feitelijk overeen met een voucher wat je kunt inwisselen bij één van de IHG hotels ter waarde van USD 150 (ca. EUR 110).

De prijsvraag staat enkel open voor EU onderdanen, om onduidelijke redenen zijn echter de inwoners van een aantal landen uitgesloten.

IHG prijsvraag

Wij horen graag van je als je een van de nachten hebt gewonnen!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *