100% bonus bij kopen van Hilton Honors punten

Hilton Honors Logo

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Hilton Honors krijg je op dit moment tot 100% bonus bij het kopen van punten! Er zijn wel eens vaker aanbiedingen waarbij bonuspunten kunnen worden verdiend, maar dubbel zoveel punten krijgen  bij aanschaf is een van de betere. Je kunt punten met deze bonus aanschaffen tot 18 december 2018.

Je kunt punten aanschaffen via deze link op Hilton Honors website. Je ziet dan hoeveel procent bonuspunten voor jouw account beschikbaar zijn.

Hilton Honors buy points 100% bonus

De bonus geldt bij aanschaf van 10.000 punten of meer. De prijs per punt is hetzelfde, of je nu 10.000 punten koopt of 100.000 punten. De prijs per punt komt met de volledige bonus neer op een halve dollarcent ($0.005). Betalen kan met creditcard en de transactie wordt verwerkt door Points.com.

Hilton Honors buy points 100% bonus

Maximum aantal te kopen punten verhoogd

Bij Hilton Honors is het zo dat je op jaarbasis maximaal 80.000 punten mag aanschaffen. Maar bij deze aanbieding met 100% bonus is de 80.000 zelfs verhoogd naar 160.000. Met de bonus er bij zou je dus in theorie 320.000 punten kunnen aanschaffen!

Hilton Honors buy points 100% bonus

Interessant?

Het kopen van punten tijdens een dergelijke actie kan erg voordelig zijn, mits je er van te voren een goed idee van hebt waarvoor je ze gaat gebruiken. Bijvoorbeeld als je net een aantal punten te weinig komt voor een award overnachting bij een duur hotel.

Ook heb je soms hotels waar je schrikbarend veel voor een nacht moet betalen. In dat geval kan het super interessant te zijn om in zo’n hotel met punten te boeken.

Maar soms kan het ook lonen om juist goedkope categorie 1 of 2 hotels te boeken met punten. Ook nu Hilton officieel geen award categorieën meer heeft zijn er een aantal hotels voor 5000 of 10000 punten te boeken. Dit komt dan neer op slechts 25 of 50 USD. Ook hoef je geen belastingen meer te betalen.

Ga je dit najaar voor een gewone betaalde overnachting? Bekijk dan de Hilton Honors Promo voor dit najaar: dubbele punten of zelfs driedubbele punten te verdienen! Meer info in dit artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *